Yksinkertainen on kaunis


Inhoan mustan neulomista. Inhoan mustan ja valkoisen yhdistelmää. Mutta jos tuohon komboon lisää vielä kolmannen värin, niin koko pakka menee TÄYSIN nurin. Täysin. Näin jossain netin syövereissä samanlaiset sukat ja ihastuin niin kovin, että puikoilllehan oli otettava heti ne.
Ihastuin näihin valtavasti ja seuraavat vähän samantyyliset ovat jo tiloillaan. Miksei tullut koskaan ajateltua, miten hyvän kontrastin joku murrettu väri antaa mustavalkoraidalle? Noh, nyt se tiedetään!

By the way, valkoinen lanka oli teeteen pallasta, jonka ostin värivirheellisenä teetee shopista viime tammikuun blogimiitissä ollessani. En kyllä huomannut mitään virhettä langassa. Tai ainakaan ne ei näy näissä sukissa :)


Lanka: Keltainen novita nallea, 
musta & valkoinen Teetee Pallas, yht. 94g
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä

11 kommenttia

 1. Aikamoisen mainio väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Miullekin mustavalkonen on sellanen epäväripari, että niitten väliin on ihan pakko lisätä jotain kirkasta piristämään, mutta että se toimii noinkin! Tää menee kokeiluun, ehkä lapasiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat ja mahtava yhdistelmä, toi keltainen tekee kyllä paljon! Taitaa mennä itselläkin kokeiluun 😄

  VastaaPoista
 4. Nää on ihanat, samat sukat pistivät minunkin silmään joissain käsityöryhmässä, ajattelin vain hieman erilaista väri yhdistelmää ;)

  VastaaPoista
 5. Upea! Täytyy pistää muistiin korvantaakse...

  VastaaPoista
 6. Nämä musta+valkoinen+väri -sukat on niin ihanan näköisiä!

  VastaaPoista
 7. Yksinkertaisuus rules! Mahtava väriyhdistelmä, kokeiluun menee.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.