Poppia kerrakseen

Vihdoin tämä on valmis ja vihdoin saan esitellä sen virallisesti! Tätä huivia tein hartaasti reilun viikon verran ja toisen viikon pingottelin ja odotin sopivaa kuvausmahdollisuutta.

Oli niin jännää tehdä kokonaan jotain uutta ja ihanista materiaaleista. Nautin tekemisestä todenteolla ja mietin, et oonko oikeesti ihan kajahtanut, kun itsekseen hihittelin neulomisen ihanuutta. Usein neulominen tuntuu vähän kuin rutiinilta, niin oli kiva vaihteeksi kokea näitäkin fiiliksiä. Sehän se perimmäinen syy on tähän koko hommaan!

Harmaa lanka on Teeteen Helmiä (100% merinovillaa) ja violetti on taasen Tikatasta yhteistyönä saatua Rowanin Finestiä (50% hienoa merinovillaa, 30% alpakkaa, 20% kashmiria). Ja nuo langat ovat todellakin nimensä vertaiset. Helmi ja Finest. Oi kyllä!

Tikatan tytöt olivat todellakin hemmotelleet miuta, kun laittoivat pakettiin tuota Rowania. Sitä oli ihana neuloa ja jopa sen rinnalla tuo merinokin tuntuu karhealta. Aivan ihana lanka, jota varmasti tulen jatkossakin käyttämään tälläisiin töihin. Ennenkaikkea oli kiva päästä kokeilemaan jotain täysin uutta, en ole Rowanin lankoja ennen neulonutkaan, kuullut paljon ja vain hyvää. Erityiskiitos tästä mahdollisuudesta Tikatalle! Lankaa jäi vielä pari kerää, joten katsotaan mitä niistä syntyy ;)

Ohje on Veera Välimäen suunnittelema Pop-huivi, jonka ohje löytyy Huivileikki-kirjasta. Tykkään tosi paljon Veeran tyylistä ja suunnitteluista - huivit ja muut neuleet ovat yksinkertaisia, mutta niin kauniita. Ainaoikein neuletta näkee paljon ja tätäkin huivia oli sen vuoksi nopea tehdä.

Mallina kuvissa toimii ystäväni Iina!

Lanka: teetee Helmi ja Rowan finest, 169g
Puikot: 4mm pyöröt
Ohje Huivileikki-kirjasta

2 kommenttia

  1. Kyllä se vaan on kaunis huivi! Viimeistään talveksi täytyy tikutella itsellekin, ihastuin näihin sinun väreihisi kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on aina niin nätti ja helposti yhdisteltävissä :) Violetti ei kuulu lemppareihin mutta huivi kokonaisuutena varsin onnistunut :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.