Buzzador-juttuja: Mmmmmmmarabou!

Monelle on varmaan buzzador-homma tuttu - jos ei ole, niin lyhyesti sanottuna se on sivusto/palvelu, minkä avulla voi osallistua erilaisiin uutuustuotteiden kampanjoihin ja testaamiseen. Tuotetta kokeillaa, mielellään annetaan kaverinkin kokeilla ja sitten kirjoitellaan arviot nettiin. Homma on ilmaista, eikä rekisteröityminenkään sido mihinkään. Buzzadorina oleminen ei vaadi omaa blogia, tai sometilejä, mutta se on äärimmäisen iso plussa, jos vaivautuu blogiin tai vaikka instagramiin jakamaan juttuja.

Itse olen päässyt testaamaan kaikennäköistä hammastahnasta lähtien, mutta nykyään aika ronkelisti osallistun noihin. Viimeeksi osallistuin hammasharja-kampikseen, josta kirjoittelin tännekin. Nettisivulle täytellään ne mielenkiinnon kohteen ja sen mukaan saa kampanjakutsuja, joskus valikoituu testaamaan, joskus taas ei.

Jos kiinnostuit, niin voit rekisteröityä tästä linkistä
ja tästä taas lukea lisää buzzadorina olemisesta


Tällä kertaa posti toi keksejä - Marabou Homestyle Cookies. Meillä käy paljon kavereita kylässä ja aina jotain vierasvaraa olisi kiva olla - Katin kanssa maisteltiin iltalimppareiden merkeissä, kun kumpikaan meistä ei kahvia juo. Omaan suuhun nuo keksit ehkä olivat liian makeita, mutta varmasti näillekin on faninsa :) Kokeiltiin mikrossa lämmitettyinä ja ihan ilman lämmitystäkin.

Oli jokatapauksessa kiva päästä testaamaan tuotetta, vaikka ei ehkä omaksi suosikiksi noussutkaan. :)

4 kommenttia

 1. Tulipas sitten itsekin liityttyä innoittamanasi tuonne Buzzadoriin. :D Toivottavasti saisi pian jotain kivaa testattavaksi! :) Kuinka usein tuolta muuten suurin piirtein tulee testattavia juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäköhän uskaltaisin väittää - ite oon saanut kutsuja ehkä parin kuukauden välein ja päässyt mukaan kerran vuodessa :D toki mitä ahkerammin buzzaat sitä enemmän saat osallistua, mie oon aika laiska :D enkä lähde mukaan ihan kaikkeen :)

   Poista
 2. Hyvän näköisiä keksejä! Olen itse buzzannut tänä vuonna jo yhden kerran ja nyt pääsin kerralla kahta eri tuotetta kokeilemaan :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.