Uusi tuttavuus

Kävin blogitapaamisessa tammikuussa Porvoossa. Mukaan sieltä Teetee shopista tarttui ihan uusi lanka - Sirdar Heart & Sole-sukkalankaa. Lanka oli kerällä varsinainen herkku, eikä se kyllä pettänyt puikoillakaan. Raidat oli vaihteeksi kivan paksuja ja ennenkaikkea tasaisia. Täytyy myöntää, että alan  todellakin lämmetä jo ohuemmille langoille ja varsinkin tälläiset lyhytvartiset perussukat syntyvät päivässä parissa.

Nämä sukat ovat kerrankin taas omaan jalkaan. Olen pitänyt suht hyvin kiinni uudenvuodenlupauksestani, että keskityn enemmän omiin töihin ja teen itsellenikin. Ja niin olen tehnytkin!

Kuvaussessioissa oli mukana meidän Tyyne alias Tynkkynen. Pieni täytti tiistaina 11 viikkoa. Mihin aika menee <3


Lanka: Sirdar heart & sole
Puikot: 2,5mm

6 kommenttia

 1. Ihanan väriset sukat ja ihastuttava Tyynekin! <3

  VastaaPoista
 2. Itsellä on kanssa sukat tulossa tästä langasta, tosin värit on vihreä, sininen ja harmaa :D Tähän asti olen tykännyt itsekkin tästä langasta. Ja Tyyne on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta oli kiva, ainut et vähän ihme epätasaisuutta oli, joka oli vähän hassua ton hintaluokan langaksi, mutta niitä nyt sattuu valitettavasti, muuten oikein loistolanka :) ja Tyyne kiittää! :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköiset sukat, ja aivan ihana Tyyne, iskee ihan koiravauva kuume kun näkee näitä kuvia.. ;) Mutta onneksi meidän Rambo hävittää nopeasti koira kuumeet.. :D Minäkin haluaisin alkaa tykkäämään ohkasista langoista, ja yhdet kesäsukat olenkin jo saanut aikaiseksi regian seepra langasta. Saa nähdä saanko vielä toisetkin tehtyä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis Tyyne ja kauniit sukat!
  Pieni koira on niin topakkana poseeraamassa, mainio <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.