Taianomaista

Oon niin fiiliksissä, et pian on kesä. Viikossa täälläkin kaikki puut ovat pyrähtäneet vihreiksi (ja miun nenästä vuotaa räkää ja muutenkin ihanat allergiaoireet, jee) ja koko luonto kukkii. Olen kevät- ja syksyihminen, en pidä helteestä mutta nautin näistä valoisista illoista ja tässä keväässä parasta on se, että kaikki ötökät ei vielä oo heränneet - toisinsanoen itikat eivät vielä ole riesana. Tänä keväänä ihme ja kyllä on voinut nauttia keleistä ilman kummempia allergiaoireitakin, toki muutaman allergialääkkeen on joutunut ottamaan, mutta viime kevät oli ihan kamala.

Ja mikä parasta näissä keleissä, on että blogikuvien kuvaaminen on miljoona kertaa kivempaa, kun ei tarvitse miettiä keinovaloja ja muutenkin miljööt on paljon kivemmat. Koska oon paljasjalkainen Lappeenrantalainen ja elänyt koko ikäni Saimaan äärellä nautin vedestä erityisesti. Se on vaan kaunis. Tänään oli ihana tyyni ja aurinkoinen ilma, niin saatiin hienot sukkakuvatkin taas vaihteeksi :)


Vaikka olen tunnetusti värien ystävä, niin rajasa se on miullakin. Olin alennuksesta hamsteroinut talvella novitan nalletaikaa, koska kerällä se on suht herkullisen värinen. Neulottuna .. ehkä jopa miunkin mielestä vähän liian levoton. Kunnon läjä yksisarvisen oksennusta. Ajatuksena oli, että tätä lankaa pitää jollai vähän tasottaa, ettei se ole niin supersekava. Mikäs muukaan sopi hyvin pariksi, kuin ihan tavallinen ja klassisen kaunis harmaa. Lopputulema olikin hauskan kirjava, mutta ei ihan niin överi. Raidoitin miten sattuu ja sukista, vähän miten tuntuu ja näyttää. Eli näissäkään sukissa ei raidoilla ole mitään päätä eikä häntää!


Lanka: Novita nalle taika ja harmaa
Puikot: 3mm

13 kommenttia

 1. Tosi kaunis näin raidoitettuna, muuten tuo Taika on munkin mielestä liian levoton.

  VastaaPoista
 2. Näin nämä on kyllä kivat :) Minä oon kanssa sitä mieltä että yksin on tuo taika liian levoton ja kauhee värioksennus. Harmaa käy kaikkeen ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Ihanasti harmaa tasapainottaa raidoitusta.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan väriset sukat! :)

  VastaaPoista
 5. Kivat ja ihanaa tuo vesi taustalla (vaikka itse olen ennemmin meri-ihminen). Talvella tein Taika-sukat ja nimesin ne värioksennussukiksi. Tavallaan tykkään, mutta onhan ne överit.

  VastaaPoista
 6. Kivat sukat tuli noin raidoittaen!

  VastaaPoista
 7. Haha, yksisarvisen oksennus :D Hihittelen itekseni..
  Mutta siis aisaan, hyvännäköset harmaan kanssa, tulee ihan mieleen räsymatto <3

  VastaaPoista
 8. On kyllä melkoista väriräiskintää...! Mutta ihan huiput kuvat sait! Tekis mieli just nyt tältä istumalta lähteä rantaan ottamaan kuvia, mutku...!

  VastaaPoista
 9. itsekin olen ostanut monet kerät nuita erinlaisia raitalankoja mutta en ole onnistunut saamaan niistä itteni näkösiä / olosia sukkia. siispä olen luovuttanut niiden suhteen kokonaan! mutta mukava seurata muiden luomuksia! :)

  VastaaPoista
 10. Nämä ovat ihan mummolan räsymattosukat <3 Tuli ihan lapsuusfiilikset pintaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.