Viimeinen sny-paketti

Eilen posti toi mukanaan tämän kierroksen viimeisen Salaisen neuleystävän paketin. Mukana oli tietenkin paljastus ja miun pari oli tällä kertaa Pirjo! Kiitos kaunis tästä kierroksesta!

Mukana oli 4 kerää lankaa, herkkuja, servettejä ja hauskoja silmukkamerkkejä :) Langat oli ihan miun värisiä!


Hieman haikea mieli, mutta toisaalta helpotus. Joskus tunnuin ottavan homman vähän liiankin tosissaan ja stressasin liikaa pakettien lähettämisestä. Ajattelinkin pitäväni taukoa ensi kierroksen verran.. Mutta voihan se mieli vielä muuttua ennen helmikuuta, heh!

8 kommenttia

 1. Mukavan värisiä lankoja. .ja juu kyllä vähän meinaa stressiä pukata tämä viimeinen paketti. .mutta näillä näkymin myös seuraavalla kierroksella mukana. .

  VastaaPoista
 2. Missä näihin saa ilmottautua mukaan? mä olen kans miettinyt monesti, mutta vähän mietityttää kuinka kerkeää paketit saada ajoissa matkaan. Silti olis kiva kerran kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Ilosofiaa: Täällä sny:stä lisää: http://salainenneuleystava.blogspot.fi/p/ohjeet.html

  ja kuten Hennakin kirjoitti, niin helmikuussa alkaa seuraavalle kierrokselle ilmoittautuminen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan värisiä lankoja!

  VastaaPoista
 5. Viimeinen paketti on siis jo kotiutunut. Kiitos paljon tästä snyajasta. Oli ilo lähettää sinulle paketteja. Oikein ihanaa Joulun aikaa sinulle ja onnea uudelle ihanalle työllesi. Varmaan tosi mukavaa on olla lankakaupassa töissä, kun vielä tuntee suurimman osan langoista :)

  VastaaPoista
 6. Hieno paketti! omaani täällä kasailen lähetettäväksi ja jännään, itseni paljastamista. On kiva saada tietää kuka saamieni ihanien pakettien takana onkaan ja haikea on mieli vähän täälläkin...
  mukavaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 7. Herkut värit!

  Itse jätin kans yhden kierroksen väliin jokin aika sitten, koska jotenkin loppui aina mielenkiinto viimeistä pakettia kohtaan ja muutenkin tuntui, että ei keskittyminen riittänyt. Sillä tiellä oon edelleen :D Ehkäpä ensi kerralla... Tykkäsin kuitenkin muuten Snyppäilystä tosi paljon!

  VastaaPoista
 8. Kaunista lankaa olet saanut! Tämä SNY-leikki on niin koukuttava, että aina uudestaan täytyy liittyä mukaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.