Peppi pitkätossuilua

Ensimmäinen sukkapari on vihdoin valmistunut pukinkonttiin. Neuloin polvisukat 5-vuotiaalle kummitytölleni. Hain vähän semmosta Peppi Pitkätossu-fiilistä Regian stripemaniasta. Mutta nyt en oikein osaa edelleenkään päättää, että tykkäänkö tuosta langan väristä vai ei. Mielestäni novitan 7 veikka sateenkaari on huomattavasti pirteämpi tähän verrattuna, vai kuvittelenko vain? Se sateenkaari on ehdoton lempparini! Regian langat taas voittavat laadussa, joten homma taitaa olla plus miinus nolla.

Nämä kuvat on otettu sisällä huonossa hehkulampun valossa, joten kuvista tuli entistä tunkkaisemmat. Oon kumminkin sinäällään tyytyväinen lopputulokseen ja luulen, että kummityttöni näistä tontun tuomisista tykkää.Lanka: Regia stripemania sateenkaari
Puikot: 3mm
koko: 26-28

Nyt startataan Katin kanssa auton nokka kohti Tamperetta ja huomenna mennään messuilemaan. Saapi tulla nykimään hihasta! ;)

6 kommenttia

 1. Todella sievät sukat! Kyllä niissä on vallatonta Peppi-fiilistä :) Novitan sateenkaari tuntuu kyllä ehkä hivenen energisemmältä, kirkkaammalta kuin stripemania. En tiedä, onko hehkulamppu hieman muuttanut kuvissa väriä lämpimämmäksi, mutta ainakin kuvissa sukat ovat minusta ihanan väriset :)

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi sievät! :) Moikataan jos törmätään messuilla!

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Varmasti neiti ilahtuu :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään myös siitä 7- veljeksen sateenkaaresta hiukkasen enempi, mutta tää Regian tulee kyllä hyvänä kakkosena! Ihanat sukat :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.