Aktiiviset palmikot

Mikäs se semmoinen bloggaja olisi jos ei olisi lankamuodin aallon harjalla? Heh! Moni on varmasti kuullut jo uudesta Regian Activesta, siitä niin sanotusta avaruuslangasta.

Silmu&Solmun sivulta lainaten: "Ainutlaatuinen sukkalanka jossa on mukana avaruusteknologiaa. Outlast-lämmönsäätelyominaisuuden ansioista lanka antaa aivan uuden ulottuvuuden käyttömukavuudelle kelissä kuin kelissä. Outlast-kuituteknilogia on alunperin kehitetty NASAlle suojaamaan astronautteja äärimmäisissä olosuhteissa avaruudessa. On todistettu että Outlast-komponentit pitävät kehon lämpötilan tasaisena. Näin se toimii: Ihomme altistuu lämmönvaihtelulle. Kun keho lämpenee, luovutamme lämpöä ja hikoilemme alentaaksemme lämpötilaa. Outlast-teknologia imee ylimääräisen lämmön ja varastoituu patentoituun Outlast-mikrokapseleihin. Kun kehon lämpötila laskee, varastoitunut lämpö vapautuu. Tuloksena tasainen lämpö ihoa vasten."

Tekaisin palmikkosukat langasta. Edelleen suosin regian lankoja, ne on miu ehdottomia suosikkeja. Tätäkin lankaa oli kiva neuloa, mutta lopputulos muistutti käsituntumalla vähän mikrokuiturättiä, jotenkin vähän sähköisen ja muovisen oloinen, mutta luotan nyt noihin avaruusmiehiin, että nämä pitävät ystäväni jalat lämpimänä.  Mutta annan ehdottomat plussa äänet activelle jo pelkästään värivalikoiman takia, muutama neonpinkki-kerä tuolla odottaa vielä kaapissa ;)

Ohje on vanha tuttu novitan palmikkosukka-ohje, vaikka näitä muutamat jo vääntänyt niin en taida tähän malliin kyllästyä. Kuviin pääsi myös juuri meille muuttanut perintöjakkara. Se on isän äidin peruja ja jakkara on asustellut äitini luona, koska edellisessä kodissa ei ollut sille tilaa. Onhan se vähän jo nuhjuinen, mutta taitaa olla ainut konkreettinen muisto isäni äidistä.

Mutta tälläiset niistä sukista sitten tuli!
Lanka: Regian active, kulutus 147g eli kolmisen kerää
Puikot: 3,5mm
lisäsin muutaman nurjan silmukan pohkeeseen.

23 kommenttia

 1. Koneet sukat! Tuntuiko tuo avaruuslentoa neuloisi miltä? Mie en ole vielä uskaltanut ostaa, mut vähän kyl houkuttias! Ja kaunis jakkara ja ei se näin kuvissa ainakaan näytä nuhjuisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuloessa ihan kiva, pehmoista oli tehdä :)

   Poista
  2. Voi apua tätä tabin autokorjausta! Pitäis varmaan opetella lukemaan läpi mitä sitä oikeasti tuli kirjoitettua, eikä vaan luottaa siihen mitä kuvittelin kirjoittaneeni... Eli toki komeat sukat! Avaruuslanka, eikä lento...

   Poista
  3. Anteeksi vaan, mutta näin väsyneenä rupesi ihan hymyilyttämään nuo Emilian ekan kommentin kaksi ensimmäistä lausetta :D

   Poista
 2. Kauniit sukat :) Mä kuulen nyt vasta ekaa kertaa tuollaisesta high tech langasta, vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jännää nähä onko nää oikeesti jalassa nii erikoiset ku lanka lupaa :D

   Poista
 3. Mulla kans muutama kerä lankaa jemmassa. Niin kauniit sukat olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 4. Kunnon hifistelyä. Meikä yrittää hävittää vanhoja keriä laatikosta ja olen tällaisen uutuudeen onnistunu vielä välttämään. Voi olla, et testata täytyy... Mut tää sukkamalli. Se vain on niiiiiiin kaunis ja toi väri sopii näihin ku nakutettu. UPEAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin yritän.. mut välil on kiva vähä hifistellä! :D ja kiitos kiitos!

   Poista
 5. Tämä malli on kaunis aina vaan <3 Kerrothan sitten miten lanka toimi käytössä?
  Mullakin on sitä pari kerää jemmassa, mutta en ole vielä ehtinyt neuloa siitä sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerron,kun tiedän :) nämä menee joululahjaks ja kunhan kerkeän niin teen itelleni kans :)

   Poista
 6. Upeat ! Ihana malli ja kaunis väri.

  VastaaPoista
 7. Miulla on kans tätä jemmassa oottamassa :D Ja tosissaa, värivalikoima oli kyl iha mahtava! Ja miten nätit sukat sie ootkaan taas saanu aikaan <3

  VastaaPoista
 8. Ihana sukkamalli! Täytyy lisätä to do-listalle ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat sukat ja miten kauniin väriset :) Eilen vasta ensimmäistä kertaa törmäsin tähän lankaan ja oli kiva lukea neulontakokemuksesi langasta.

  VastaaPoista
 10. Hei, olisko jo käyttökokemuksia tästä active-langasta?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.