Neon-mania!

Alkaa todella tuntua, että voisin muuttaa blogin nimen esimerkiksi Villasukkahelvetiksi, koska en oo aikoihin tehnyt mitään muuta kuin sukkia. Sukkia, sukkia, sukkia, sukkia.. Tosin jo sillon alkuun opettelin neulomaan sukkia ja aina oon tehnyt niitä eniten, mutta toisaalta olis joskus kiva esitellä teille muutakin kuin vaan villasukkia. Monet kaverit, tutut ja tuttavat tietävät miun neulovan etenkin sukkia ja saan paljon "tilauksia", joiden vuoksi tuntuu, etten muuta kuin niitä villasukkia kerkeä tehdäkään. Mut toisaalta, mikäpäs siinä. Mie ite oon ahkera villasukan käyttäjä, siksi miusta on kiva tehä niitä ja kiva antaa sukkia lahjaksi kavereille ja ystäville, ehkä se on se perimmäinen syy tähän sukkaneuloosiin.

Mutta enivei, tässä uusimmat sukattimet. 6-säikeinen fluormania on edelleen kova juttu. Kerän hinta on vain mielestäni kohtuullisen korkea, joten en ole sitä ihan järettömiä määriä hamstrannut. Oon kyllä kahden viikon päästä menossa Karnaluksiin ja olen kuullut huhuja, että fluormaniaa saa sieltäkin hieman edullisemmin. Pelottaa jo valmiiksi se reissu, mutta onneksi en ole lankalaihiksella, heh! Oon koettanut näitä suomilanka-ostoksia vähän rajottaa just tulevan reissun takia, ettei homma lähde ihan lapasesta.



Lanka: Regia Fluormania 6-säikeinen
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä 
Kulutus: 145grammaa, 
eli yksi kerä riitti näihin polvisukkiin hyvin 

10 kommenttia

  1. Tääki lähtee kahden viikon päästä karnaluksiin. .Liekkö sama päivä? Vois treffata jos kohille osuu. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 21.7. maanantaina ois tarkotus mennä :)

      Poista
    2. me ollaan menossa 23.7 ja pois tulemma muutamaa päivää myöhemmin :D

      Poista
  2. Minunkin piti noita lankoja "vähän" LankaKamarista hamstrata, kun olivat joku aika sitten siellä tarjouksessa.

    VastaaPoista
  3. Hah, ai että ei lähtis lapasesta? Karnaluks, käsityöihminen ja lapasissa pysyminen = mahdoton yhtälö :D Kivaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon jo antanu itelleni luvan, et saa karnaluksissa lähtee vähän lapasesta, mut toi langanhamstaraaminen niinkö ylipäätää :D Jostain ku tulloo ni jostai päästä säästettävä ;D

      Poista
  4. Hauskaa ja tuottoisaa Karnaluksin reissua :)) Osta kaikkea ihanaa, että saadaan taas ihailla näitä sun aikaansaannoksia. Villasukkavillitys ei oo yhtään huono homma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aionkin! ja tehä sitten ainakin miljoona paria sukkia! jee! en pysy housuissani :D

      Poista
  5. Minkä kokoiselle jalalle ovat? Silmukkamääriä kaipailen :) ihanat :) yksi "turha" kerä pyörii hyppysissä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalka n. 37. Taisin aloittaa 16s per puikko josta kavensin 13s per puikko jalkaosaan :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.