Saanen esitellä..

Vaikka tällä hetkellä ompeluhommia teen työkseni, niin en luokittele itseäni ompelijaksi. Mie oon enemmän neuloja. Kotona on mummolta peritty vanha ompelukone, joka puksuttaa paksummatkin kankaat, mutta en ole liiemmin siitä hommasta innostunut. Lähinnä syy on tilanvähyys, se on aina projekti kaivaa kone esille ja raivata tilaa. Kaverini ompelee paljon vaatteita lapsilleen ja itselleen, aina kateellisena katon, että voi kun osaisin - ompas hienoja - ihanat kuosit! Oon ymmärtänyt, että noita trikookankaita vähän huonosti sai täältä Lappeenrannasta, mutta nyt siihenkin on tullut ratkaisu.


Käytiin Katin kanssa eilen ihmettelemässä uutta Tyyne-Esteriä, pientä käsityöpuotia, josta löytyi paljon kivoja trikookankaita, värikkäitä juttuja, käsitöitä ja uusiokäyttöä. Itselleni en löytänyt tällä kertaa mitään, mutta tuota saippuaa on pakko käydä ostamassa vielä joku kerta! Tuotteiden hintalaput olivat vanhoja Mustapekka-kortteja, miusta ihan älyttömän ihana idea! Retrohenkisyys huokui kaupasta muutenkin kaikkialla :)Kati löysi itselleen pipon :)

10 kommenttia

 1. Mistä päin kaupunkia puoti löytyy? Yritin keksiä, missä on valkoista tiiliseinää, mutta ei tullut mieleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyne-Esteri on entisen nuorisopalvelun tiloissa, siinä raatimiehen kadulla :)

   Poista
  2. Kiitos, menen heti perjantaina tsekkaamaan!

   Poista
 2. Muksut kasvaessaan vei multa ompelutilat...eikä yhtään huvita nähdä vaivaa tavaroiden esiin ottamiseen kun heti kysytään missä täällä mahtuu syömään.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen puoti! Sääli, ettei nykyään ole kulkua Lappeenrantaan.

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana ja persoonallinen puoti! Jos joskus eksyn noille koordinaateille, niin käyn kyllä tsekkaamassa. Oon kuiteski henkeen ja vereen wannabeompelija, ikuisesti <3 Täällä kans tilan puute ja myös krooninen aikapula rajoittaa ompelutreeniä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtu ihan: Upeita kuvia oot ottanu visiitiltä!

   Poista
 5. Ihana paikka!!!! Yhyy.. kait se on tehtävä roadtrip Lappeenrantaan ;)

  VastaaPoista
 6. Mie niin halluisin tuollasen puna-valkeen matkalaukun :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.