Varrelliset huopatossut


Lanka: Novita 7 veljestä & Huopanen
Puikot: 5mm ja 8mm
Ohje: Omasta päästä :)

Löysin halvalla huopasta. Pakkohan sitä sitten oli ostaa, vaikkei oikeastaan ollut hajuakaan mitä siitä tekisi. Lovikkalapaset ois kauniit, mutta en osaa tehdä lapasia edelleenkään. Joten tossuja sitten. Kaivelin netistä ohjeita ja malleja, mutta päädyinkin sitten soveltamaan omastsa päästä.

Varsi on neulottu 5mm puikoilla kaksinkertaisesta seiskaveikasta ja teräosa 8mm puikoilla huopasesta. Tossu vaati konehuovutuksen 40asteessa kaksi kertaa, että olin tyytyväinen lopputulokseen. Kuvassa varsi on vielä kaksin kerroin, joten on ihan varmasti lämpimät. Nämä ovat menossa pukinkonttiin ja meinasin tehtailla toisetkin, kunhan kerkeän :)
11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kivat tuli. Ite en väristä niin lämmenny, mutta kun ei ollut alennuksessa muuta :D Noissa näkyy valkoinen koirankarva niin herkästi - kuten kuvastakin näkyy ;D

   Poista
 2. Tosi kivat! :) varmasti todella mieluisa lahja.

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva idea yhdistää normineuletta ja huopasta... En oo missään vielä aikasemmin törmänny eikä oo tullu koskaan omaan mieleenkää :)

  VastaaPoista
 4. Ompa tyylikkäät:)
  Itse olen myös tehnyt moisia ja monet ovat kiittäneet kun pysyvät niin hyvin vauvoilla jalassa.ja varmasti myös aikuisilla:)

  VastaaPoista
 5. Kiitoskiitos taas kerran kehuista :) Ekoiksi huopikkaiksi olen sangen tyytyväinen, en ole ennen tehnyt tälläisiä. Vähän jännitti mut lopputulema oli tyydyttävä :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat! Saisko ohjetta, kun itse haaveillut tälläsistä, mutta sopivaa ohjetta ei oo löytyny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on vielä omassa päässä, mutta meinasin yrittää keretä viikon lopun aikana julkaisemaan täällä myös :)

   Poista
 7. Hei apua, oon tekemässä just tommosii mun muksulle ja oon ihan hukassa noiden silmukkamäärien ja pohjan pituuden kanssa. yhtään osaa hahmottaa kuin paljon kutistuu pesussa tms. Paljonks sulla oli silmukoita ja kuin pitkän terän teit? minkäkokoset nää on? On Nätit!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.