Sanavahvistuksia

Vaikka mie VIHAAN sitä sanavahvistusta blogeissa, niin nyt kapsahti omaan nilkkaan. Oli pakko laittaa ainakin toviksi tännekin se sanavahvistus kommentointiin, sillä roskapostin määrä on kasvanut älyttömästi. Parin viime päivän aikana roskaposti on hypännyt yli 20 roskakommentin yli per päivä. Onni onnettomuudessa, ettei ne roskakommentit näy täällä vaan blogger viisaana osaa ohjata ne roskapostiin pois teidän silmiltä mutta saan jokaikisestä kommentista ilmoituksen sähköpostiin. Aikaisemmin roskaposteja tuli muutaman kerran viikossa tai tyyliin 1-2 päivässä. Ei siis ole ihme, miksi osa kommenteistä jää huomaamatta ja vastaamatta.

En halua evätä kommentointia anonyymeiltä, enkä jaksa tarkistella kommentteja, joten sanavahvistus on kelpo ratkaisu. Tosin kommenttien tarkistus ei roskapostiongelmaan edes auttaisi. :)

Toivottavasti tää ei nyt hidasta teidän kommentointitahtia! Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia

 1. No nyt mie ymmärrän miksi niin monella on tuo sanavahvistus :D Itse oon halunnut anonyymeiltä estää kommentoinnit kokonaan, aiemmassa blogissani kun tuppas tulemaan törkysiä sellaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun mielestä anonyymien kommentit ovat yhtä arvokkaita ku rekisteröityneiden mut inhottavia semmoset törkykommentit. Kaikkiahan vaan ei voi miellyttää.

   En tykkää yhtään sanavahvistuksista, kännykällä niistä ku saa vielä vähemmän tolkkua mut ne monet kymmenet kiinan kieliset kommentit katkas kamelin selän :D

   Poista
 2. sen takia mie tarkistan kommentit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kommenttitarkistus ei sinäällää ongelmaan auta, sillä blogger onneksi on ohjannut ainakin suurimman osan suoraan roskapostiin eikä tänne lukijoille ilman mitään kommervenkkejä :) Nyt vaan ne botit jotka viljelee noita roskaposteja niin ei osaa näpytellä sitä sanavahvistusta niin josko ne häviäis kokonaan :)

   Poista
 3. Mulla on niin surkea blogi, etten edes saa roskapostia :(

  VastaaPoista
 4. Minä oon myös huomannut roskapostien lisääntymisen :(

  VastaaPoista
 5. Täältäpäs löytyi kiva blogi, uusi innokas lukija ilmoittautuu moi! :)

  VastaaPoista
 6. Eikä hidasta, elä huoli :) Itekkin tässä just hermoilen, että iskeeköhän meikäläisen blogiin joku päivä tommonen roskamyrsky, mut nyt toistaseks on koko blogin ajalta tullu vaan alle 10 roskapostikommenttia. Joten ne ei onneks oo vielä miulla riesana. Ja tuo sanavahvistushan se on kaikista paras :) Ite en myöskään siitä tykkää, joten yritän vielä mennä ilman sitä nii pitkälle ko pääsen :D Miulla on se tarkistus käytössä ihan sen takia, että mikään kommentti ei menis ohi silmien , koska haluun vastata kaikkiin jos vaan vastattavaa on :) Mut ei todellakaan sanavahvistus haittaa, tosi monessa blogissa on se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roskapostit rauhottui heti kun laittoi tuon vahvistuksen! Jee!

   Mie myönnän olevani vähä laiska vastailemaan, vastaan vaan jos koen tarvetta vuorovaikutukseen :D jos blogissa on 10 kommenttia tyylii "ihana!!!" Niin ei jaksa erikseen kaikille vastata notta kiitos :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.