30 Päivän haaste: osa 8-14

8. Haastavin neuleprojektisi?
- Hmm, tätä piti ihan miettiä. En oikeastaan ole tehnyt vielä mitään kamalan haasteellista. Kirjoneuletta oon kokeillut, se varmaan on ollut tähän mennessä haastavinta. Monsterisukat siis tässä kohtaa vaikemmiksi koetut.

 9. Lempilankamateriaalisi (neulomisominaisuuksia ajatellen)?
- Sukkalangat on parasta. Monikäyttöisiä. Suurin lankavarasto koostuukin oikeastaan novitan 7 veljeksestä ja nallesta. Mukaan on kyllä siunaantunut parit kerät muutakin sukkalankaa. :)

10. Lempikuvio/-malli tai -suunnitelija?

- Piirakkasukat on varmaan suosikit. Oikeastaan vaan ja ainoastaan sen takia, että mummoni neuloi niitä. Kirjoittelinkin silloin talvella siitä, kun mummoni sairastaa alzheimeriä, eikä osaa enää neuloa niin halusin jatkaa perinnettä, koska kukaan muu sukulaisista ei osaa niitä neuloa, tai ainakaan tietääkseni.

11. Onko sinulla "neulojasankaria" tai jotakuta, joka on niin taitava/mahtava/upea/ihana, että haluat muidenkin löytävän hänet?

- Jaa. Monia tosi kivoja bloggaajia löytyy ja muita askartelijoita, mutten tosiaan osaa nimetä. Omat suosikit löytyy aikalailla tuolta sivupalkista. Mummo tietenkin on edelleen miun inspiraatio ja muusa!

12. Missä säilytät lanka-"jemmaasi" (stash)?

- Siellä ja täällä. Pääosin semmoisissa isoissa kannellisissa muovilaatikoissa, nehän on niin käteviä kasata päällekäin! Nyt tilasin ulkomailta myös halvalla tyhjiöpusseja, joihin ajattelin survoa osan langoista ainakin. Laatikot on todettu käytönnöllisiksi ja helpoiksi, sieltä on niin näppärä kaivaa sopiva lanka.

13. Onko sinulla lanka jota rakastat, muttet ole löytänyt sille sopivaa projektia?

- Ehdottomasti Novitan sateenkaari-raita, jota ei enää ees valmisteta. Maksoin itseni kipeäksi neljästä kerästä lankaa ja aion säilöä ne itseäni varten tuolla kaapissa, ennenkuin kerkeän neulomaan taas itselleni. Värikkäät, kirjavat ja valmiiksi raidoitetut langat on lemppareita!

14. Kamalin lanka/materiaali (kuitu) jolla olet työskennellyt? Miksi?

- Varmaan se perusakryyli, mitä moni neuloja vihaa. Se on kivan tuntuista, mutten miusta kauheen monikäyttöistä. Pari laatikollista löytyisi tuolta niitäkin, kun ääremmäisen halvalla sain. En vain ole keksinyt kummempaa käyttöä ja harkitsen vakavasti niiden lahjoittamista jatkokäyttöön jollekin tarvitsevalle.

1 kommentti

  1. Mun blogissa on sulle haaste :)

    http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.