Metrin mittainen To Do-lista


Miulla on ihan hirveä neuloosi, siis ihan oikeasti järkyttävä. Olen jo vakavissani miettinyt joululahjasukkia ja kaikkea mitä tahtoisin vielä opetella tekemään ja mitä "pitäisi" tehdä.
Himoitsen myös suuresti novitan uutta isoveli-lankaa, koska sitä saa neon pinkkinä! Oijoi! Vaikka olen laittanut itseni väliaikaiseen langanosto-kieltoon, niin on varmaan ihan pakko saada sitä lankaa.

Monet kaverit laittaa viestiä, et "hei osaisitko tehä tommoset ja tee mulle tälläset" ja täytyy tunnustaa, että välillä se ärsyttää! Oon toki otettu, että miuta ajatellaan, mut en yksinkertaisesti kerkeä opetella kaikkea ja tehdä kaikkea. Tuntuu, et koko pää on yhtä Lankahelvettiä ja neuloosia ja suututtaa kun en osaa neuloa nopeampaa :D "Tilaussukkia" oon tehnyt jonkin verran, mutta en tahdo tehdä niitäkään niin hirveästi, sillä niiden tekeminen tuntuu aina enemmän ja vähemmän pakkopullalta, häviää muuten kokonaan tekemisen ilo koko hommasta.

HUOH! Ehkei pidä ottaa liikaa stressiä tekemisestä, mutta kun MIE TAHON! :D

6 kommenttia

 1. http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/palmikkoneule/0218010-77379

  Palmikon perusohje, ite opin tuolla^^


  http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/neulotut-lapaset--kolme-perusohjetta/0218010-208740
  Lapasten teko ohjetta^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo henkilökohtainen avustaja palmikoiden ja lapasien tekemiseen, mutta kun riittäis aika vaan! :D

   Poista
 2. On aivan hirveää löytää jatkuvasti uusia tekniikoita ja malleja joita tahtoisi kokeilla, mutta aika ei vain riitä. Voi kun saisi ottaa neulontavapaata näin syksyisin kun inspiraatio pahiten iskee.

  VastaaPoista
 3. Sama. Ihan kauhean pituisia ToDo-listoja.
  Ja sit nuo FB-ryhmät. Liikaa hyviä ideoita. Paha!

  VastaaPoista
 4. Oon niin samaa mieltä, varsinkin facebookista ja blogeista kans löytyy ihan liikaa kaikkea kivaa.. :o

  VastaaPoista
 5. Kiva, että jenkkisukatkin pääsi listalle!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.