Arjen harmautta

Monesti oon kertonut, että sen pinkin ja muiden räiskyvien värien lomassa tykkään tosi paljon myös harmaasta. Etenkin tietystä harmaasta - juuri tästä mikä näissä sukissa on. Harmikseni tämäkin lanka on tukusta loppu, mutta toivottavasti sitä saa pian lisää! Harmaa on vaan aina niin nätti ja helppo yhdistää.

Nämä polvarit tein tilaustyönä. Muutamat valkeat raidat varteen antamaan vähän näköä. Kivat tuli! Onnistuin vahingossa räppäsemään salaman kanssa tälläisen kuvankin, missä valo tulee jännästi ja antaa ihanan fiiliksen tähän kuvaan.


Sitten halusin kokeilla ylipolven sukkia. noh - ylipolven ne ei ihan menny, mutta testasin samalla myös nauhakujan tekemistä neulekoneella. Niin simppelit sukat, mutta miten paljon näköä antaa tommoinen yks nirunaru tossa varressa, tykkään hirmusesti! Haluisin vaan tehdä vielä oikeesti kunnon ylipolven sukat, joten nyt on ainakin suuntaa kuinka hiton monta kerrosta näihin tarvii, jotta se riittää. Näissä taisi olla varressa 240 kerrosta ja sekään ei riittänyt kunnolla. Noh, tekemällä oppii!

Lanka: Alize superwash
Koneneulottu

1 kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.