Räpellystyyny

Näin Ananan blogissa ihania koristetyynyjä! Miekin tahon! Itseasiassa olin jo aiemmin miettinyt, miten kivoja semmoset ois, mutten oikein tiennyt miten toteuttaisin. Meille tuli töihin Hoookedin zpagettia. Kierrätystrikoota, joka oli suht tasalaatuista ja valmiiksi kerittynä! Ei tarvinnut enää miettiä, että mistä sen tekisin!

Tuumasta toimeen. Tyyny syntyi parissa illassa. Tuo Zpagetti oli suhteellisen raskasta neuloa, mutta siitä tuli kivan jämäkkä ja materiaalina trikoo oli ihanan pehmeä.

Mutta miksi se on räpellys? Noh - oon superlaiska purkamaan. Jo aloituksen tein jotenkin kummasti ja siitä ei tullut niin nätti ja näkymätön kuin olisin halunnut, mutta laiska kun olen niin en jaksanut purkaa, kyllähä se siinä menee, hehe! Päättelyssäkin vähän sählästin ja siitäkään ei niin nätti tullut, mutta kahden aikaan yöllä päätellessäni en jaksanu enää purkaa. Päätin vaan, että jos tahdon virheettömiä tyynyjä niin jatkossa ostan ne ja tämä saa olla tälläinen harjoitteluversio.

Tykkään pinkeistä tyynyistä, joten sisuksiin tungin ikean isomman tyynyn ja vähän vanua kulmiin. Koska tirkookude aina vähän venyy ja käsiala ei aina täysin tasainen ole niin tyynyn keskiosasta tuli vähän kapempi - se kyllä varmasti siitä ajan kanssa tasoittuu. Mutta ihan tyytyväinen olen tähänkin kokeiluun ja pääasia, päikkärit-tyynyksi se on loistava! :D


Lanka: Hoooked Zpagetti, noin kilo.
Puikot: 10mm 120cm pyöröt

4 kommenttia

  1. Hieno tyyny! Tähän aikaan illasta kun lukee, ei enää ymmärrys ole aivan huippua. Luin tuon "Tykkään pinkeistä tyynyistä,...", enkä mitenkään käsittänyt miten jatko liittyy asiaan. Ajattelin vain väritykseltään pinkkejä tyynyjä. Lopulta hokasin. :D

    VastaaPoista
  2. Onpas kivan näköset tyynyt. Ja sopivat hyvin tuon istuimen sävyyn, kyllä nyt kelpaa päikkärit ottaa :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.