Uusi nettikauppa

Hellurei pitkästä aikaa

Hirmuisesti on tapahtunut viime aikoina, suurimpina niistä se, että menetin verkkokauppani, vaikka olin sukkapuotini juuri siirtänyt uudelle sivustolle. Sitä suri ja ihmetteli miun lisäksi myös moni teistä seuraajista ja koko homma kävi äkkiä. Onneksi tämä sattui kesäaikaan, eikä kuumimpaan sukkasesonkiin, mutta harmitti silti. Koko homma tapahtui kahdessa viikossa, ensin tuli viesti, että sivusto muuttuu ja pian kuullaan lisään, kyselin peräänkin sitten reilun viikon päästä ekasta viestistä, mutta siihenkin vastattiin vain, että juujuu, me ilmoitellaan. Ja sitten meni pari päivää ja tuli ilmoitus, että sivustolla pitää lopettaa myynti asap ja sivusto sulkeutuu pian kokonaan.

Mutta nyt vihdoin sain auki uuden nettikaupan ja päädyin liittymään pieneen kauppapaikkaan Whoppiin. Se toimii vähän samalla periaatteella kuin edellinenkin, eli on osa isompaa kauppapaikkaa, mutta on kevyt ja helppo ylläpitää.

Pohdiskelin kovasti sitä, mikä olisi paras vaihtoehto, mutta totesin, että liittyminen provisioperustaiseen kauppapaikkaan olisi tässä vaiheessa elämää paras. Oon toki haaveillut ihan omastakin nettikaupasta, mutta kaiken rehellisyyden nimissä terveyden tilanne ja jaksamisen sitä myötä on aika rajallinen ja jos syksyllä tuleekin vaikka jotain, minkä vuoksi työkyky menee kokonaan niin on paljon helpompaa laittaa tuollainen pieni putiikki tauolle kuin isompi ja virallisempi nettikauppa, kun ne maksaa enemmän jne. 


Samasta syystä en edelleenkään pysty ottamaan tilauksia tai tilausjonoon sukkia. Se lisää hurjasti stressiä ja vaikka tää on se mitä rakastan niin se ei valitettavasti tarkoita sitä, ettei se stressaisi. Pyrin tekemään sukkapuotiin päivityksen n. kerran kuussa ja koetan neuloa saataville mahdollisimman paljon suosituimpia sukkia. Erityiskokoja ja toiveita saa toki esittää, mutta lähtökohtaisesti nyt on tehtävä näin :) 

Uusi kauppani löytyy siis täältä, pääset sinne painamalla tästä!

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.