Uusi nettikauppa

 

Kettukarkkisukat

Moni on jo varmasti hoksannutkin, mutta kertaushan on aina opintojen äiti!

Sukkapuoti muutti jokunen viikko sitten Me ja Te-palveluun, joka on suomalainen vastine etsylle. Jokunen ”sukkapäivitys” takana ja kauppa toimii moitteettomasti, niin teille asiakkaillekin kuin miulle Me ja Te-sivuston asiakkaana ja heidän aspa on mieletön. 


Syy miksi vaihdoin, on se, että halusin tarjota vielä helpomman paikan ostaa miun sukkia kuin etsy. Etsyssä voi maksaa vain Paypalilla tai kortilla, kun taas uudessa palvelussa toimii ihan normaalit suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Ihan parasta!


Olen näinä päivinä laittamassa taas uuden sukkapäivityksen*, joten stay tuned!


Uuteen nettikauppaan pääset menusta tai sitten vaikka TÄSTÄ!


*sukkapäivitys: En ota tällä hetkellä tilauksia vastaan vaan teen nettikauppaan sukat valmiiksi. Sen sijaan, että päivittäisin sukkia pari kerrallaan verkkokaupan saldoihin niin teen sen n. kerran kuussa. Tää myös siksi, että tietyt sukat, kuten vaikka kettukarkkisukat ovat niin suosittuja, et ne yleensä myydään samana päivänä loppuun niin kaikilla asiakkailla ois sitten suurinpiirtein sama mahdollisuus saada haaveiltu sukkapari, eikä nettikauppaa tarvitse kytätä päivittäin vaan riittää, että suurinpiirtein seurailee miun somekanavia 😊

Ei kommentteja