Tässä mie oon + ARVONTA

Mie oon aina ollut isokokoinen ihminen, jo ihan lapsesta. Isona ihmisena on kumminkin oikeasti hankalaa löytää itsellen sopivia vaatteita. Joko täytyy pukeutua puolijoukkuetelttaan tai johonkin kamalaan mummolan verho-kankaaseen.

Olen tulossa Tampereen Supermessuille esiintymään ensi viikolla. Olen paikan päällä perjantaina ja lauantaina pitämässä kantapää workshoppia. Kun sain kutsun messuille, iski hirmuinen paniikki, että mitä laittaisin päälle ainaisen collagehupparin sijaan - mikä olis miun näköstä ja ihmisten olis helppo tunnistaa, et tuo on se Lankahelvetin Henna. Mietin että mitähä sitä oikein keksisi varsin lyhyellä aikataulullakin niin muistin, että meidän osuuskunnassa on tosi taitava ompelija, niin kysäisin häntä, että voisiko hän ommella miulle omilla mitoilla. Anu oli tietty heti messissä ja lupasi ommella tunikan, kun miulta ei ne ompeluhommat vaan suju. Anu valmistaa myös kaikkia kivoja asusteita kierrätysmateriaaleista värjäten ja ommellen. Myöskin korjausompelua ja tälläisiä mittatilaus projekteja on tarjolla. Kurkkaa Anun fb-sivu tästä.
Kun Anu oli luvannut kaavoittaa ja ommella miulle tunikan, niin ruvettiin miettimään eri vaihtoehtoja ja kankaita ja sainkin yhteistyöhön paikallisen Shalmiakin.

Shalmiakin takana on lappeenrantalainen Sari Ahokainen, vaimo ja kahden lapsen äiti sekä samanlainen koirahörhö niinkuin miekin <3
Sari on tykännyt piirtää lapsesta asti ja innostui piirtämään ja suunnittelemaan työkseen 2000-luvun alkupuolella. Kankaisiin hän päätyi sattumalta ystävän innoittamana. Shalmiakin mallistosta löytyy erilaisia värikkäitä ja ihania pääosin lapsille suunnattuja luomutrikoo- ja jerseykankaita, mutta miksei sitä voisi aikuinenkin pukea jotain näin ihanaa päälleen? Tää miun kyseinen tunika on tehty fancy bloom-kankaasta.


Neuloin samalla myös elämäni ensimmäiset polvisukat itselleni! Oon neulonut sadoittain villasukkia, mutta silti tämäkin rasti on täytetty vasta nyt. Koska mie oon tälläinen tasapaksu tallaaja ja jalatkin reilun kokoiset, niin en oikein osaa pitää polvisukkia. Mutta nyt piti tehdä poikkeus ja tehdä tunikalle kaveriksi kivat sukat. Sukkien raidoissa on samat värit kuin tunikan kukissa.


Ja jotta miun virallinen messu/edutusasu olis varmasti täydellinen niin tilasin ja ostin Lumiwaulta kauan himoitsemani kaulakorun! Miulta löytyy jo tälläinen rintaneula, mutta kaulakorua ei vielä ollut. Miusta tää on vaa niin paras. DARE TO BE MORE! Niinpä!


Mutta nyt siihen arvontaan;
jos sie tahot tulla moikkaamaa miuta Tampereelle Supermessuille ens viikolla niin nyt siulla on tsänssi voittaa lippu siulle ja kaverille!
Arvotaan siis 2 lippua Tampereen Supermessuille 20.-22.4.2018. 

Jätä kommentti + sähköpostiosoitteesi tähän postauksen alle.
Arvonta päättyy tiistaina 17.4.2018 ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä! :) 

Supermessut ovat siis superiso messutapahtuma, mistä löytyy mm. puutarha- ja kotimaanmatkailuosasto sekä keräily ja platta-osasto. Ja tietenkin se desing- ja käsityötori missä mie oon mukana! Varmasti löytyy kaikille kaikkea! :) Lisäinfoa messuista löydät täältä



*Kangas saatu bloginäkyvyyttä vastaan

17 kommenttia

  1. Kerrassaan ihana ja sinun näköisesi asu. Tahtoisin samanlaisen. Arvontaan en nyt osallistu, sillä en kumminkaan pääse lähtemään messuille.

    VastaaPoista
  2. Minä haluan!! :) Aivan ihana tuo tunika <3 vastarannan.virkkaaja@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Oi miten kaunis kangas on tunikaan löytynyt,kuin sinulle tehty.
    Arvontaan myös mukaan.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Just siun näkönen tunika, kyllä siut varmasti tunnistetaan!
    Arvontaan mukaan :)
    lodduliknits@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kiva tunika sinulla! Kuosi on ihanan värikäs ja sukat kruunaa asun. Otan osaa arvontaan, olen menossa myös messuille ystävän kanssa.t. Minna
    minna.nivala@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Hieno tunika, kaavat jakoon vaan. Messuille haluaisin ja taidan koittaa ehtiä.... ( nina.tila@gmail.com)

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtava tunika!

    VastaaPoista
  8. Olen itsekin harmitellut, että miksei aikuisille löydy mitään värikästä päälle pantavaa. Siis juurikin tuollaista värikästä! 💙💚💛💜

    Ilma muuta osallistun arvontaan! 😃
    rakkauttajamaanantimia@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Ihanan värikästä! Niin, ja arvontaan hirvtan@gmail.com (ig:ssa cottagehill_crew)

    VastaaPoista
  10. oooo mistä tuollaista ihanuus kangasta löytää <3 joukkueteltat niin tuttuja ....arpa joo kokeilenpa onneeni
    kikkaster@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kantapäät kiinnostaa, joten mukana arvonnassa. raija.ali@hotmail.fi

    VastaaPoista
  12. Ihanan värikäs tunika ja hienosti samaan sävyyn raitasukat :). Pirtsakka kokonaisuus!

    omppu333@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Ihanan pirteä kokonaisuus, ihan just nappiin.

    tupunan@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ihana yhdistelmä nuo villasukat ja tunika sekä vielä hiuksetkin sävy sävyyn. Toivoisin itsekin olevani joskus noin rohkea pukeutuja ainaisten harmaiden ja mustien sijaan.

    VastaaPoista
  15. Keväisen värikkäät vaatteet. Kiva olisi tulla messuille. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.