VIISI SATAA KERTAA

Ennenkuin mennään itseasiaan niin pienesti juhlan paikka. Lankahelvetissä on 500 kirjoitusta. VIISI SATAA. Se on ihan älytön määrä! Aloitettiin pienestä ja tähän on tultu.. Edelleen jaksan olla kiitollinen siitä, mihin blogi on miuta vienyt ja millaisia mahdollisuuksia sen tarjonnut, miten ihaniin ihmisiin on tässä varrella päässyt tapaamaan. En ehkä edelleenkään ymmärrä, miten monta ihmistä tätä oikeesti seuraa  - terveisiä sinne S-marketin kassallekin, joka miut yllätti viime viikolla kauppareissulla! ;)

Olen siis superkiitollinen nimenomaan TEILLE, että TE ootte jaksaneet lukea miun juttuja viisi sataa kertaa. 



Mutta itseasiaan - muutama vuosi takaperin niinkutsut mielialasukat oli kova juttu somen ihmeellisessä maailmassa. En oikein tiedä mistä se nimi tuli, mutta ajatuksena oli, että varsi neulotaan tasona ja sitten terät normaalisti. Tein itselleni parin ja niistä tuli yhdet miun lempparisukista, koska varsi on paksu ja oikein lämmin. Koska oon tälläinen sukan suurkuluttaja, niin puhkihan ne ovat jo. Piti tehdä uudet. Novitan uusi polaris-lanka oli varsin herkku värioksennus tähän projektiin, joten tuumasta toimeen. Vanha ohjekin löytyy blogista, mutta tein 10 kerrosta joustinta, jotta se siellä alla olis vähän tukevampi, koska nää ainaoikein-varret ei oo hirmuisen tukevat.


Kuvissa vilahtelee taas meiän kaksi karvaista kaveria. Hommasin uuden kameran ja piti lähteä testailemaan sitä, valittiin paikaksi Saimaan kanavan varsi, jossa koirien iltalenkkikin sujui kuvaustouhujen ohella - nuo mokomat karvanaamat ovat vaan varsinaisia linssiludeja.

Lanka: Novita 7v ja polaris
Puikot: 3,5mm 

Otin kaikki postauksen kuvat uudella Olympus pen ep-l7 kameralla, jonka hommasin kakkoskameraksi. Iso järkkäri on aina jotenkin työläs kantaa mukana reissussa ja menossa, joten hommasin vihdoin Verkkokaupan erikoisalesta tälläsen pikkukaverin mukaan. Yllätyin kuvanlaadussa ja kamerassa on wifi! Ihanaa! Tervetuloa paremmat instagram-kuvat!

Jos jollakulla siellä on samaa sarjaa oleva kamera - niin tell me! Haluan kuulla mitä ootte tykänneet!

14 kommenttia

  1. Todella hienot sukat ja hyvälaatuisia kuvia! :) Itse olen jo pitkään harkinnut uuden kameran ostoa, tuo Canon EOS 500D, jolla tähän saakka olen kuvannut, ja jonka joskus sain rippilahjaksi, alkaa olemaan vähän turhan pilipalivehje siihen nähden, mitä kameralta nykyisin haluaisin.

    Ja ai niin, onnea 500 postauksen johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on canon EOS 600D ja muutama objektiivi, ihan hyvä peli edelleen ja lisäsalaman kanssa pärjää talvioloissakin :)

      Poista
  2. Onnittelut tasaluvusta ja uudesta kamerasta.
    Tosi kivat sukat. Olen tehnhyt vähän samanlaiset miesten sukat kerran, mutta juu, noihan olisivat aikas kivat kotisukat itsellekin. Aina villasukat jalassa, joten niitä kuluu...

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat! Hieno lukema blogiteksteille, iloa seuraaviin viiteensataan :)

    VastaaPoista
  4. Hih, hauska että nämä tulivat uudestaan esille täällä, kun tein itse vähänaikaa sitten omat insporoituneena niistä sinun sukista!

    http://unelmiavarikkaita.blogspot.fi/2016/06/milla-mielella.html?

    VastaaPoista
  5. Kivat ja iloiset sukat! Kiitos kaikista postauksistasi ja onnea ja iloa uudelle 500:lle!

    VastaaPoista
  6. Vau, onneksi olkoon 500:sta postauksesta! :) Ja ihanat sukat! ♥

    VastaaPoista
  7. Saisiko ohjetta niihin ihaniin palmikko sukkiin jotka ovat instassa? :)eri kokosiin jalkoihin olisi ihanaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulevat kyllä blogiin linkkeineen jne, kunhan ovat valmiit :)

      Poista
  8. Minähän nuo ensimmäiset Mieliala-sukat neuloin.Ensimmäinen bloggaukseni niistä on 29.7.2013.
    Kiva kun niitä neulotaan edelleen. :)

    VastaaPoista
  9. En ole aiemmin törmännytkään mielialasukkiin! Sopii hyvin monivärisille langoille ja tuosta novita polarista tulee aivan revontulet mieleen näissä sylissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti kirjoittamani sukissa, eikä sylissä 😀

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.