Neonhirviö

Olen saanut ystävältäni uuden nimen: Hullu huivinainen! Villasukat ovat vaihtuneet huiveihin, ainakin toistaiseksi tuntuu siltä! Ravelryä on selattu kiivaasti ja vaikka mitä ihanaa löytyykin, niin tämä ihana ohje oli suosikkilistalla jo varmaan toista vuotta. Metsästin hirmuisen pitkään tarpeeksi neonkeltaista lankaa ja sitten vihdoin löysin Titityystä Hedgehog fibresin langat, ja voi sitä neonloistoa!

Ohje on siis Veera Välimäen Neonbeast, mikä löytyy maksulllisena ja englanninkielisenä ravelrystä. Ohje oli kumminkin helppo tälläiselle enkkuohjeiden aloittelijalle, kun Veeralla on tosi selkeä tyyli kirjoittaa ohjeet ja ovat samaa linjaa niin suomeksi kuin englanniksikin. Huivi oli muutenkin helppo ja kun Pop-huivejakin neulonut jo kaksi niin tekniikat oli tuttuja.

Tästä tuli valtava. Olihan se ohjeessakin, että pituutta miltein kolme metriä niin jotenkin ei sitä ymmärtänyt vasta kun se valmistui ja pingottamisen jälkeen se vielä kasvoi kokoaan. Miun käsialalle ehkä 3,5mm puikot olisi olleet parempi 4mm sijasta, mutta kivan ilmava siitä tuli. Nyt oottelen innoissani syksyä, että pääsen käyttämään tätä. Oli pieniä hankaluuksia kuvaillakin tätä, oli hirmuinen tuuli ja huivi muistutti lähinnä purjetta kuin nättiä huivia. Myöskin huivikuvista ei ole niin hirmuista kokemusta kuin taas sukkakuvista, mutta kyllähän siinäkin kehittyy ;)


Lanka: Harmaa Teetee Helmi, 
neonvärit hedgehog fibres sock yarn
jelly ja highlighter, menekki 224g
Puikot: 4mm 120cm pyöröt

20 kommenttia

  1. Ihana! Kyllä saat varmasti käyttää sitä kesälläkin! Ei tarvitse odottaa syksyä, että tulee huivikelit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks on aika ohut, mut toisaalta vähän liikaa.. mut kyllä se syksykin tulee :)

      Poista
  2. Upee huivi :) Ja toi nimi sopii siulle kyl hyvin, ainaki täl hetkel :'D Mitä siun instaaki tulee seurattuu, nii huiveja vilisee iha hulluna :D Mut se on ihanaa ku inspiroituu välil jostai jutusta nii paljo ettei malta olla tekemättä!

    VastaaPoista
  3. Upea huivi ja ihanan pirteät värit :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Kiitokset ihanan inspiroivasta blogista! Huivipostaukset ovat olleet niin ihanan inspiroivia ja olisin kovin innostunut aloittamaan ensimmäisen huivini! Itse kudon lähinnä villasukkia ja nyt olen kuolannut erinäisiä huiviohjeita. Osaisitko kenties neuvoa hyvää huiviohjetta huivien vasta-alkajalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) kiva kun oot tykännyt! Huiveja löytyy paljon kaikenlaisia ja eritavoin neulottavia, mut mie tykkään erityisesti näistä mitkä neulotaan ylhäältä ajas kolmion muotoon :) Ja pingottaminen on tärkeää! Usein huivi on puikoilla näyttäny epämääräseltä mytyltä, mutta kun kastelee ja pingottaa niin se saa muotonsa vasta sitten :)

      Poista
  5. Kyllä on komea huivi-purje! Tuo lanka näyttää siltä että varmaan hohtaa pimeässäkin :D

    P.s. En tiiä ootko tunnistanut blogista, mutta mie olin ylä-asteella siun rinnakkaisluokalla Kesämäenrinteessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä pimeän hohtavuudesta, mut kiva se on :D ja joo, itseasiassa laitoin joskus kauan sit kommenttiaki siulle, et siut on tunnistettu! :D

      Poista
    2. Hahaa, tais miulta mennä ohi :,D

      Poista
    3. Varmaan, eikä aina voi kaikkia kommentteja huomata :D näissä kuvissa poseeraa ystäväni Sanna, joka oli kans samalla ylä-asteella :)

      Poista
  6. Tosi hieno huivi! Itse tykästyin kovasti Meijun Waht to wear huiviin jonka testineuloin hänelle tänä keväänä. Suosittelen lämpimästi, toimii hyvin monenlaisella langalla.Neuoloja80

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.