Taikaa polvisukissa

Sattui niin historiallisesti, etten tarttunut puikkoihin neljään kokonaiseen päivään. Voitteko kuvitella? Neljään?! Kyllä, olen sairaana. Noro pääsi yllättämään niin pahasti, että olin pari päivää ihan kanttuvei ja kun tokenin siitä jossainmäärin niin sain kaupanpäällisenä ihan nuhankin, voihan kettu sanoin. Oli niin voimaton olo, että en yksinkertaisesti jaksanut edes ajatella neulomista, blogin päivitystä tai muutakaan järkevää. Työt seisoo ja puuh.. Otan ihan liikaa paineita siitä, jos en päivitä tarpeeksi usein! Niin tyhmää kuin se onkin :D

Mutta joo, asiaan. Nämä sukat ovat olleet jo valmiina ja postaus ootellut vaan kirjoittelemista. En yleensä tee tilaussukkia, etenkään tuntemattomille, mutta sain niin kauniin pyynnön sähköpostiin ja värimaailma tuntui omalta ja kivalta niin päätin suostua. Toiveena oli räsymattoa ja värikästä, joten tälläset niistä sitten tuli!

Yhdistin tavan nallea ja nalletaikaa sekalaisin raidoin ja lopputuloksesta tuli ihan söpö. Se jostain syystä tuo mieleeni jäätelön. hmm, mansikkajäätelön!



Lanka: Novita nalle & novita nalle taika
Menekki kokoon 39-40 135g
Ohje omasta päästä

5 kommenttia

  1. Herkkuvärit, mulle tulee My Little Ponyt näistä mieleen :D

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä nätit sukat, kelpaisi minullekin! Ehkä otankin näistä vielä mallia, kunhan olen saanut to-do -listaa lyhyemmäksi. Tai sitten nämä kiilaa jonossa ohi.. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan olis minun väriset sukat ♡

    VastaaPoista
  4. Aivan olis minun väriset sukat ♡

    VastaaPoista
  5. Tösi söpöt! Saaja varmasti tykkää. On noi niin karkit.
    Paranemisiin!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.