Ampparialpakkaa



Teetee oli taas tuonut uusia värejä Tundra-lankaan, joka on raivannut tiensä miu suosikkisukkalankoihin. Tää teeteen tundra on äärimmäisen ihana sukkalanka ja kestää kulutustakin hyvin (ellet pese niitä vahingossa koneessa, sillä ne kutistuvat ja huovuttuvat, kuten kävi omieni kanssa) ja muutenkin koen sen arkisemmaksi langaksi kuin tavan alpakat ja muut hienot.  Satuin klikkailemaan ostoskoriin muutaman kerän uutuusväriä ja heti postin saavuttua korkkasin kerät. Ainakin Tundra oli saanut myös uudet hienot vyötteet, joista olin ihan pähkinöitä. Miusta se entinen sininen vyöte oli jotenkin kolkko.


Kuka muistaa lapsuudesta ne pirkan mehujäät? Niitä ilmeisesti saa edelleen, ampparia ja murkkua. Oma suosikkini oli amppari, se appelsiini-mansikka-mehujää, joka oli hauskan näköinenkin! Tiesin heti mihin tää keltainen pitää yhdistää! Pinkkiin! Siitä sitten syöntyi ampparialpakkasukat ystävälle ystävänpäivälahjaksi. En oikeastaan juuri ystävänpäivää juhli, mutta kun olin tälle ystävälle luvannut uudet unisukat jouluksi, mutten niitä kerennytkään tekemään niin nyt oli hyvä syy tehdä sitten alpakkaiset unisukat.

Lanka: Teetee tundra
Puikot: 3,5mm
Menekki 98g kokoon 40

17 kommenttia

  1. Ihana väriyhdistelmä vaikka lapsuudessa tykkäsinkin enemmän murkku mehujäästä :) Raikkaat värit kertakaikkiaan. Ja kiva kuulla, että muutkin innostuu kivoista vyötteistä! Tuo Tundrankin nykyinen vyöte on houkuttekeva. Pakko myöntää, että Teeteet on jääneet hyllyyn juuri vyötteen vuoksi, niin hullulta kun se kuulostaakin. Ehkä jatkossa tulee Teeteetäkin ostettua useammin. Ja tuota Tundraa voisi kyllä testata :)

    VastaaPoista
  2. Ihana väriyhdistelmä vaikka lapsuudessa tykkäsinkin enemmän murkku mehujäästä :) Raikkaat värit kertakaikkiaan. Ja kiva kuulla, että muutkin innostuu kivoista vyötteistä! Tuo Tundrankin nykyinen vyöte on houkuttekeva. Pakko myöntää, että Teeteet on jääneet hyllyyn juuri vyötteen vuoksi, niin hullulta kun se kuulostaakin. Ehkä jatkossa tulee Teeteetäkin ostettua useammin. Ja tuota Tundraa voisi kyllä testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se sininen vanha vyöte oli vähän tylsä eikä niin myyvä tai houkutteleva, vaikka teeteellä hyviä lankoja onkin :) tuo uus vyöte on kyllä paljon parempi!

      Poista
  3. Ihanan raikas väriyhdistelmä, inspiraation lähde ei tosin ole koskaan kuulunut suosikkeihini.

    VastaaPoista
  4. Ihanat sukat. Tuo keltainen on kyllä niin ihanan pirteä.
    Ampparimehujää oli suosikkini lapsena. Sairastuin jo pikkutyttöni laktoosi-intoleranssiin joten jäätelön syönti oli kielletty. Silloin ei vielä tiedetty hyla-maidoista, saati laktoosittomista yhtään mitään. Niinpä meikäläinen sai aina ampparia, kun siskot veti kermajäätelöä. Nam. Maistuisi edelleenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amppari oli kyllä hyvää! Vuosiin en oo kyllä syönyt, pitäisi varmaan kesällä taas verestää muistoja :D

      Poista
  5. Oikeen pirtsakan väriset :) Amppari on kyllä hyvää ja maistuu myös lapsille!

    VastaaPoista
  6. OI miten kauniit! Alpakkalanka on minulle ihan uusi tuttavuus <3

    VastaaPoista
  7. Nää on ihanat! Me ostetaan kesäisin aina amppari-boxeja pakastimeen, ne on ihan älyttömän hyviä! Mä tosiaan aloittelin sukkia harmaasta tästä alpakasta ja siinä ei näy mitkään kuviot ja pitsit kun on niin pörröstä mutta enhän mä nyt voi yksivärisiä harmaita sukkia neuloa! :D :D :D Saas nähdä kuinka käy. Mutta ihanan pehmoista lanka on!

    VastaaPoista
  8. Mehujääsukat. (: Itellä tulossa raitasukkaa, ihan samanlaista mutta ihan eri värein vaan. :D

    VastaaPoista
  9. Nää on kyllä ihanat, minun lemppari jätski sukat :D Minäkin sain kuule sukat tehtyä!! Ei uskoisi! Late Lampaat pojalle, siellä ne on blogissa jos haluat kurkata!

    VastaaPoista
  10. Löysin tämän blogisi ihan äskettäin ja mitä hauskinta oli huomata että siekin oot Lappeenrannasta! Sukat kuuluu miunkin intohimoihin, vaikka tälleen vielä hieman alle parikymppisenä miulla ei samanikäisiä sukista kiinnostuneita kavereita todellakaan ole. Moni kysyy tullessaan käymään että ''ootko tehny noi kaikki ite'' kun näkee nuo sohvan selkänojan päällä olevat sukkaparit ja sanon aina että no ei ne siihen itekseen oo ilmestyny :D Neuloin viime talvena ja syksynä monta paria perus joustinvarsisukkia, mutta joku aika sitten löysin Novitan ja Lankavan sivuilta ihania pitsi- ja palmikkosukkaohjeita. Yhdet palmikkopolvisukat tein itelleni (käytetty ehkä kerran) ja nyt äitille ja mummolle väsään pitsivarsisukkia. Neulominen on kyllä niin ihanaa, vaikka poikaystävä ja varsinkin sen kaverit kuittailee välillä että oon kuin vanha mummo :D Itse asiassa miun vanhempien luona ois musta käyttämätön kiikkutuoli mitä ehkä oon himoinnut itelleni jonkun aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, täältähä mie :D Neuloosi ei kato ikää ku se iskee! ;) siitä pitää olla ylpeä! :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.