Palmikkoa kerrakseen

Jokaisella on varmasti se lempi-neulemalli, se ohje jota voi vääntää vaikka sata kertaa, eikä siihen tunnu koskaan kyllästyvän. Miulla ainakin on. Ja se on ehdottomasti tää novitan palmikkomalli. Olen näitä sukkia tehnyt jo useamman parin, mutta aina lopputulos on yhtä nätti ja niitä on vaan kiva tehdä.

Tämä tosin on hieman mukautettu malli, nurjia silmukoita lisätty Lauran ohjeen mukaan. Mallikertoja tuli varteen 12 miun käsialalla, jotta ne edes jotenkin ylettäisivät polven yli.

Nämä sukat muuttavat Tuijan luokse Etelä-Suomeen ja ovat siis Lankahelvetin facebook-sivun viimeisimmän sukka-arvonnan palkintosukat :)



Lanka: Novita 7 veljestä, 240g
Puikot: 3,5mm

11 kommenttia

  1. Toi palmikko on kyllä aivan ihana. Itse en ole sitä vielä puikoille ottanut, mutta mielessä se pyörii. Saattaisin ko. ohjeesta napata vain tuon palmikon, reikärimpsut ei niin innosta vaikka kauniit onkin. Tein tuossa joku hetki sitten entiselle työkaverille yhdet Novitan sukkalehden palmikkosukat ja siinä kulki kans palmikon molemmin puolin pitsirimpsut, ja sukat tuntuivat jotenkin tasapainottomilta :D jotenkin se palmikko-osuus oli niin kovin paksu, että sen vieressä kulkeneet reikärivistöt tuntui liian heppoisilta. Mutta se ihanuus nuissa palmikoissa onkin, että sen voi napata käyttöön melkeinpä mihin vaan! Sukat, lapaset, pipot, neuletakit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, et makunsa kullakin. Ite tykkään noista reikäsistä, keventävät sukkaa kivasti :)

      Poista
  2. Mä olen ihastellut näitä sun tekemiä. Tämä on tosi hieno malli :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä ne onkin hienot! Ja värikin on tosi kiva!
    Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. Mä en vaan ymmärrä miten joku voi osata tehdä jotain noin hienoa !!

    VastaaPoista
  5. Täytyy nämäkin lisätä omalle to do neulomislistalle. Kivan näköiset palmikot.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.