Kässäbloggaajien puuhapäivä

Laura(t) laittoivat pari viikkoa sitten kutsun Kässäbloggaajien puuhapäivään Porvooseen! Iik apua! Olin saanut aikaisempaan Lankamaailman miittiinkin kutsun, mutta kun täällä landella asustelee niin arkisin pidempään matkaan on hankala päästä. Onneksi tämä päivä oli suunniteltu kivasti lauantaille niin pääsin tulemaan. Aamulla kello soi viiden jälkeen ja auton starttasin puolen seitsemän maissa kohti Kotkaa, josta noukin Kapteenilla-blogin Sarin kyytiin ja sitten yhdessä köröteltiin kohti Porvoota. Ihme kyllä, ei eksytty kertaakaan.


Päivä alkoi Teetee Shopista. Olin jo hypettänyt itsekseni tuota viikon verran, ihan jo siksi, kun oon tällä hetkellä työharjoittelussa meidän paikallisessa teetee shop-jälleenmyyjällä niin oli kiva päästä näkemään tavallaan se kaiken alku ja juuri. Meitä siellä vastassa oli Niina, joka kertoi yrityksestä ja sitten saatiinkin tutkia ja tonkia lankoja. Mukaankin saatiin kassillinen lankoja, tarvikkeita ja lehtiä. Päädyin myös ostamaan muutaman kerän lankaa, lähinnä vain semmoisia mitä täältä ei saa.



Sitten mentiin lounaalle Zum Beisbieliin, joka oli samassa rakennuksessa. Meille oli pöytä varattuna ja ruokakin maistui. Pistin merkille, että paikka tuntui olevan suosittu - vaikka se miun silmään muistutti jotain hämyistä hipsteriluolaa, niin siellä oli paljon ihan kaiken ikäisiä lounaalla, ihan kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Voisin kyllä syödä siellä toistenkin.

Tässä vaiheessa pahoittelen kuvien vähyyttä. Tunnustan olevani laiska kuvaaja. En vaan  osaa jaksa kulkea kamerakädessä ja ehkä miulta puuttuu se silmä kuvata vaikkapa ruoka-annosta tai maisemaa, tai ylipäätään en osaa kuvata kuin "tavan bloggarit". Tästä blogikuvaaja-syndroomasta oon kärsinyt jo pidempään, ite tykkään vaan kuvata noi työt hyvin, että niistä saa tolkun. Muuta hienosäätöä oon hyvin laiska harrastamaan. Mutta toisaalta, tämä laiskuus voi olla vahvuuskin, koska tykkään pitää tämän blogin nimenomaan käsitöitä varten ja ettei tämä lähtisi rönsyilemään sen kummemin :)

Enivei - lounaan jälkeen karattiin Sarin kanssa käymään Doris & Duke - vintage secondhand-liikkeessä. Kati oli kovasti kehunut sitä, joten pitihän se käydä katsastamassa. Voi sitä tavaran määrää! Oisin voinut hamstara sieltä vaikka mitä, mutta päädyin sitten vain kahteen peltiseen tauluun, jotka löysivät jo paikkansa keittiöstä.

Kahdelta oli sovittu paikaksi Paperipilvi. Ihana askartelukauppa! Marabun edustaja oli siellä kertomassa meille kangasväreistä ja päästiinkin kokeilemaan ihan uutta suihkutettavaa kangasväriä. Eihän projektikasseja voi koskaan olla liikaa! Tämän jälkeen päästiin kokeilemaan kirjomista, josta itse henkilökohtasesti en syttynyt vielä, mutta oli kiva kokeilla jotain uutta!


Laura oli ensimmäinen koekaniini ja suihkutteli itselleen mustan ankkurikassin.
Ja kaikkiahan varmasti kiinnostaa ne goodiet ja tuliaiset! Tässä ne nyt ois!

Ilmeisesti Lilolla oli ollut ikävä, kun neiti rinsessa väenvängällä änkesi iholle ja kuviin, eikä kuvaamisesta kotona meinannut tulla mitään...

Mukaan saatiin Teetee shopista monta ihanaa kerää lankaa (teeteen hillaa, haltia, lumia, tundraa, saraa, helmiä ja balenoa, kaksi viimeisintä lehteä) ja kauan kaipaamani saksetkin käsityöpussukkaan sain. Oikealla puuhapussi Paperipilvestä (mukana ohjelehtiä, esite marabusta, kangastussi, sabluuna, pensseli, villalankakerä) ja värjäämäni kassi. Päätinkin yllättää, enkä värjännyt kokoa kassia pinkiksi vaan tein tuommoisen väriyrjön. :D

Tässä vielä kuva muista ostoksista ja tuliaisista.


Mitä tästä päivästä jäi käteen? Ennenkaikkea oli kiva saada oikeat ihmiset sinne ruutujen taakse. Oli kiva tavata kanssaharrastajia ja Porvookin oli miulle ihan uusi tuttavuus, ennen olen vain surutta huristanut ohi. Kiitos Lauroille tästäkin kokemuksesta ja kiitokset hyvästä suunnittelusta, tykkäsin kovasti kun oli kaksi täysin erilaista kohdetta, joista sai taas hyviä ideoita jatkoon!

Ja ainiin! Meitä käytiin myös haastattelemassa Uusimaa-lehteen ja ilmeisesti juttu siitä tulee maanantaina, joten siellä suunnalla asustavat olkaahan korvat höröllä!

Käykäähän ihastelemassa mukana olleidenkin blogeja

Lauramainen
Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Anana
Auringonkerääjä
Ihan Kaikki Kotona
Kummitustalon kuvakirja
Mintunmustaa
Neovia house
Sininen sisupussi
Kapteenilla

21 kommenttia

  1. Oho - ollaanpa siellä nopiana! Mä oon täällä vielä ihan pää jumissa puheen, naurun ja tekemisen täytteisestä päivästä. En oo edes kuvia saanut purettua kamerasta.

    Oli tosi hauska nähdä ! Kiva, kun pääsit tulemaan.

    Ja ihan turhaan kuule kärsit mistään blogikuvasyndroomasta. Hienoja osaat ottaa. Toi ensimmäinen on ihan mahtava, tuun siitä hyvälle tuulelle. Ja hienon oot napannut musta suihkuttelemassa. Hyviä tilannekuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä oon samaa mieltä kuvista. Toi Lauran käsi ja kiiltävät kynnet on huumaannuttavat! Mä en itse kykene kuvaamaan liikkuvia kohteita ollenkaan onnistuneesti.

      Poista
  2. Täällähän ollaan oltu ahkerina bloggaajina heti samana iltana!!!! :-)
    Kiitos vielä kun olit mukana ja jaksoit tulla kauempaakin!

    (Enkä mäkään ainakaan mitenkään luontevasti kaiva kameraa normaalisti esiin julkisesti, nyt oli poikkeus kun oli muitakin hulluja seurassa... ;-) )

    VastaaPoista
  3. Kiitos Laura(t) :) Kiitos teille vielä järkkäämisestä ja kiva kun ajattelitte meitä täällä kauempaakin, noin niinkun päivän ja muun järkkäämisen suhteen :) Kotona olin vähän ennen 20, että tuli kyllä täysipäivä mutta kovin antoisa ja ikimuistoinen.

    Oon jotenkin ihan kierroksilla kahden edi-pullon ja erikoisen päivän takia, etten malttanut olla laittamatta näitä jo tänne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onpas muuten kivat kuvat reissusta! Nyt kun isommalta ruudukta luin uudestaan, niin pääsivät oikeuksiinsa... :-)

      Poista
  4. Voi että kuulostaa ihanalta päivältä ja ihania herkkuja saitte mukaan! :)

    VastaaPoista
  5. Voi, on teillä ollu kyllä tosi kiva päivä :) Ja mitä kaikkee kivaa ootte saanu mukaan :)

    VastaaPoista
  6. Onpas teillä ollut mukava päivä. Täytyykin pysähtyä Porvoossa ostoksilla, kun seuraavan kerran tulee Kotkan reissulla ohi ajettua!

    VastaaPoista
  7. Mieki tahon kiittää sinua aivan ihanasta nettisivustosta! On niin ihana niitä vilkasta. Pelastus koko päivälle, iso KIITOS :) Terveisin Enni pohjoisesta

    VastaaPoista
  8. Hieno päivä ollut teillä, kannatti herätä ennen sianpierruu :D
    Ihanat nuo taulut keittiöön, heti herätti tämmösessä kahviaddiktissa kiinnostusta.
    Lankaisaa tätä vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti! Harvoin ihan noin ajoissa lauantaina liikkeellä on mutta todellakin kannatti!

      Poista
  9. Kuullostaa ja näyttää tosi mukavalta päivältä... :) Tuollaiseen on varmasti ilo osallistua.

    VastaaPoista
  10. Jäikin Kapteenilla blogiin kommentoimatta, että kyllä itseäkin kiinnostaisi oikein Tee tee shopissa kävästä, kade! :)

    VastaaPoista
  11. Vau, teillähän on ollut ihan mahtavan kuuloinen päivä!

    VastaaPoista
  12. Hurjan mahtava päivä teillä ollut!!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.