Salainen marraskuu

Salaisen neuleystävän marraskuun ylläripaketti saapui jo torstaina. Kävin hakemassa paketin torstai-iltana, mutten kerennyt kuvata pakettia vasta kuin tänään, joten pahoitteluni SNY:lleni odottelusta!



Paketti ei pettänyt tälläkään kertaa! Mukana oli uusin Novitan lehti, jota en ollut edes selaillut kaupassa. Paketista löytyi myös neljä kerää uutta Joki-lankaa, piparimuotti ja manteli-rusina-sekoitus.  Jokea oonkin monta kertaa hypistellyt kaupassa, mutten oo raaskinut ostaa, nyt pääsen kokeilemaan tossuja siitäkin! :) Piparimuotteja miulla ei tääl uudes kodis taida ennestään ollakkaan, mut luulen et tuon rusinamantelisekoituksen tarjoan vierailel glögin joukossa kun itse niistä en juuri välitä, heh :D

Suurkiitokset siis tästäkin paketista! <3

7 kommenttia

  1. Ihanaa, kun paketti tuli ajallaan perille ja mukavaa, että oli mieluinen. Nyt suunnitellaan Joulupakettia kovasti. Mukavaa Joulun odotusta sinulle.

    Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Kiitti taas superisti! Jos saa toivoa niin 2,5mm puikoille olis tarve ;D

      Poista
  2. Ihana paketti!!! Lehdessäkin monta kivaa ohjetta =)

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavan paketin olet saanut. :) Minunkin piti kipaista kauppaan ja ostaa tuo Novitan uusin lehti.
    Ihan niinkuin kerkeisin neulomaankin siitä jotain. :D

    VastaaPoista
  4. Huomaavaista, lehti ja materiaalia sekä piparimuotti, jolla voi vaikka leipoa tahi neulehuovuttaa ellei askartele. Rusinamantelit on kiva välipala ja vierastarjoilu ihan sellaisenaankin. Kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.