Viidakkoon

Nyt se on tehty, kirjaimellisesti rumimmat villasukat ikinä. Väriyhdestä eikä lanka todellakaan miellyttänyt omaa silmää, mutta päätin tehdä ne loppuun asti. Kyllä nämä varmasti kaverini jalkoja lämmittää mutta.. Noh. Täytyy sanoa, että oon hiukan pettynyt tuohon Novitan Viidakkolankaan. Ainakin tämä tiikerilanka tuntui olevan yhtä värioksennusta. Kuviokin oli hyvin epämääräinen ja yksinkertaisesti en vaan tykännyt. Hjertegarnin tiikerilanka ja Regian zoofarit on miun yksiä suosikkilankoja, niissä kuvio mielestäni on huomattavasti selkeämpi ja nätimpi.

Mutta tässä ne tulevat.. Violetin tilalla musta tai ruskea ois ehkä toiminu paremmin mut nääh, mitä sitä valittamaan kun on liian laiska purkamaan! haha!



Lanka: Novita Viidakko
Puikot: 3,5mm
Ohje omasta päästä

Sain myös torstaina Salaiselta neuleystävältä kortin, jonka unohdin kuvata.
Hän kysyi lempivärejäni ja kuitujani. Villa taitaa olla ehdoton suosikki, 
käytän kaikista eniten sukkalankoja, muut jäävät aikalailla nurkkiin pyörimään.  Merinovilla on ihanan pehmoista ja sitä tulee ostettua myös. Kuten blogistakin saattaa jo arvata, lempivärini on kirkas pinkki (fuksia) ja hyvänä kakkosena tulee perässä turkoosi ja limenvihreä. Pääasiassa kaikki kirkkaat värit ovat miun mieleen. :) Toivottavasti tämä vastaus helpotti :)

18 kommenttia

  1. Kiitos, kun vastailit. Nyt eikun paketin tekoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva :) ja vinkkinä et villasukista on kauhea pula ;) jos jotain itsetehtyä haluat tehä :)

      Poista
  2. Hmm... mielenkiintoiset :)
    Mitäs muuten tykkäsit laadusta? Mä tein siitä mustavalkoisesta ja mun mielestä oli aika karheaa ja muovisen tuntuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui tönköltä ja paksulta, eli kuten kuvailit. Valmis sukka tuntui myös kaverin (joka myös käsityöläinen) omituisen paksulta verrattuna vaikka tavan seiskaveikkoihin. :(

      Poista
  3. joo kiitos tästä postauksesta. tais jäädä novitan viidakko kauppaan. siis ei ole kyllä todellakaan mitenkään nättiä tuo kuvio.
    Miusta se regian lanka on kivaa ja paljon siistimpää kuvioltaan kuin tämä.
    Eilen naurettiinki yhen kaverin kanssa tätä noviatn uutta mallistoa, että ompa tosi omaperästä..kun regiaki on jo pari vuotta aikasemmin lanseerannu samanmoiset kuvion..ja vieläpä samoissa väreissä. taitaa olla novitalla ideat loppu??

    mutta ihailtavalla sitkeydellä olet sukat valmiiksi tehny. hatunnosto siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin et teen nää ni miehä teen :D Halusin kerästä eroon.. :D Mietin myös samaa, että novitalla vähän kusahti tää homma, mutta tuo toisten ideointi kopiointi ei oo mikään uus juttu täällä käsityömaailassa ;)

      Poista
    2. Matkininen on ihailun korkein muoto :p

      Poista
    3. Onhan se, mutta sekin voidaan vielä rasittavuuden tasolle :(

      Poista
  4. En ole pitkään aikaan ostanut uusia Novitan lankoja, kun entisiäkin on löytynyt yllin kyllin sukkiin. Hairahduin kaupassa kuitenkin uuteen raitalankaan, siihen keltaisiin. Oudon paksua sekin oli verrattuna vanhoihin. Onko 7 veljestä muuttunut ylipäätään paksummaksi vai onko vain uusissa väreissä jotain häikkää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa tuohon vastata, mut ainaki kankaissa värit saattavat huomattavasti muuttaa kankaan laatua (paksuutta ja taipuisuutta) joten varmaan sama pätee lankoihinki :/

      Poista
  5. On kyl aika epilepsia/migreenipintaa. En tiedä halpahalleista, mutta ainakin Cittarissa hinta on ihan järkyttävä! Piti käydä se itekin toteamassa, kun Kapteenilla siitä huomautti Facessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suolainen oli hinta ja saa kyllä jo senkin puolesta jäädä kauppaan. Ei vaan hinta-laatusuhde tässä kohtaa..

      Poista
  6. No jaa, en ehkä minäkään osta tätä väriä. Mutta ostin jo kaksi kerää mustavalkoista Seepraa (hinta 6,30 kerä eli ei paha). Hieman eri tuntuista lankaa oli kuin aikaisemmat seiskaveikat. Eniten ihmettelin, kun kudoin eri keriltä niin toiseen lapaseen tuli yksi raita enemmän eli raidoittui eri tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos vaan, pääsen taas kommentoimaan kirjautuneena :)

      Poista
  7. Minäkään en oikein tykännyt Novitan "safareista".

    VastaaPoista
  8. Minulla odottamassa tuota seepraa, nuo toisen näyttikin aika kököiltä ja nämä sukat kyllä vahnisti epäilykseni. Harmi vaan jos se on ikävän tuntuista (tosin mun mielestä seiskaveikka on muutenkin aika karheeta), mutta kai se sukissa/säärystimissä menee. Tuo on muuten kiva ikdea seuraavassa postauksessa, että on säärystimet ja lyhyet sukat samasta, ehkä joulupaketteihin sellaisia! - LeenaK

    VastaaPoista
  9. Nää on väriltään jotenki niinku PUNK- tyyliset :)

    VastaaPoista
  10. Tämä ei ole tiikeri- vaan leopardilankaa o_O

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.