Nyt on neon!

Mie oon jo pitkään katellut Regian fluormania lankoja, enkä oikein tiennyt että tykkäisinkö vai ei. Kun tajusin, että sitä saa 6 säikeisenä (nallen vahvuisena) innostuin sitten ihan urakalla. Tästä tuli ehdottomasti miun lempparilanka!

Nämä sukat menee ihan ihkaomaan jalkaan niinsanotusti synttärilahjaksi, ihan itelleni :D Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että on silkkaa palmikoiden raiskausta tehdä ne kirjaviin lankoihin, mutta halusin testata tuota toisenlaista pientä palmikkoa. Se hukkuu täysin värien sekamelskaan, mutta on se silti siellä kun tarkkaa katsoo, heh!




Lanka: Regia Fluormania 6. säikeinen
Puikot: 3,00mm
Ohje Novitan sukkalehdestä

22 kommenttia

  1. haha kommentoin tuohon ylempään :) kätevä tuollainen. Minun lankalakko ei anna periksi ostaa paksumpana tuota, ehkä täytyy vinkata jos joku muu sitä minulle ostaisi. Värit näissä on niin kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit vaan poistaa kommentin kun en enää nähnyt sitä? :)

      joo, tykkään kans. etenki tästä missä on tota lilaa :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! :) Tuohon lankaan kyllä rakastuu yhä uudelleen ja uudelleen, on se vaan niin mageen näköistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on mahtavaa, tuo violetti tuossa vielä oikee räjäyttää potin!

      Poista
  3. ihanan väriset, ite haaveillut noista kunnon räiskyvistä langoista jo kauan <3

    VastaaPoista
  4. ihanan räikeetä! Mulla on just noi samat langat oottamassa! ja kyllä ne palmikot sieltä pilkottaa, ihan hyvin näkee ilman silmälasejakin!

    VastaaPoista
  5. Kyllä villasukat saa "näkyä ja kuulua". Oikein kivat!!

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtavat!!! Mii laik veri mats :D

    VastaaPoista
  7. Ihanan räikeät ja pirtsakat sukkalaiset :)

    VastaaPoista
  8. IIIHANAT SUKAT <33 Mie kävin kans kuolaamassa tota 6-säikeistä, ku tajusin et semmostaki on tullu :D Pitää vaa nyt ootella palkkapäivää et voin käyä Käsityövakasta itelleni pari kerää haalimassa ;)

    VastaaPoista
  9. Haluaisin opetella kuplasukkien tekoa (http://www.lankahelvetti.net/2014/02/kuplivaa.html) mutta en jotenkin osaa soveltaa tuota lapasohjetta sukkiin >:( Paljonko sun sukissa on silmukoita? Osaatko neuvoa hämmentynyttä, että miksi kun tuossa kuplalapasen ohjeessa on mallikerrassa 4 silmukkaa (punasella rajattu alue ohjeessa) mut sitten siinä kuviossa on kuitenkin yksi ylimääräinen silmukka... Siis kolme kertaa se mallikerta ja yksi ylimääränen silmukka? :o Huonosti selitetty mutten osaa paremminkaan :D Kiitos hirveesti jos jaksaisit vastata ja auttaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kuplakuvio on 4 silmukalle jaollinen, eli tein omani 12s per puikko. Neuloksesta kumminkin tulee löysähköä, joten jos normisti tekee 3,5mm puikoilla niin suosittelen astetta pienempiä niin sukat ei tipu jalasta. Helpottaisko siuta jos vaan ajattelet sen sen kuvion 4 silmukkana, eli vaan se punainen alue siinä? toistat sitä vaan koko kierroksen niin hyvä tulee :)

      Poista
    2. Joo sillain lähdin tekemäänkin.. :) Ja ihan hyvin onnistuu, tai no jälki vois olla tasasempaakin tietty kun ekaa kertaa tätä tekee, mut noin teoriassa onnistuu :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.