Hennalle postia!

Jee! Ensimmäinen SNYn eli Salaisen NeuleYstävän paketti on perillä, avattu ja tarkoin läpi tutkittu!


Paketista löytyi kaksi kerää lankaa, joka on ihan uusi tuttavuus miulle! Taisi olla aikalailla akryylisekoitetta ja täytyy myöntää, ettei ehkä omaan käteen kaupassa tuo tarttuisi, mutta koska se on bling niin se on in! Tykkäsin! En ole koskaan vielä peruskaulahuivia kummempaa neulonut, niin nyt voisin oikeasti jopa yrittää, kunhan oma projektilista pienenee semmoiseksi, että se on mahdollista. Paketissa oli myös ohje huiviin, joka vaikutti aika simppeliltä.



Ilmeisesti Salainen ystäväni on myös jonkinsortin meedio, koska oli osannut ostaa yhtä lempisuklaistani! KITKAT! <3 Harmi vain, että sitä ei saa enää kuin harvoista paikoista ja harmi etenkin, koska se miun ikisuosikki Kitkat Chunky (muistaako joku 10v takaperin..) on hävinnyt kokonaan. Yhyy :( Mutta kyllä nämäkin asiansa ajaa! Uusi rakkauteni on maraboun dominosuklaa, jota maistoin viikonloppuna. Nam!

Paketista paljastui myös kierrosmittari ja taas meedion kyvyt koetukselle, sillä miulla on jo tuollainen mittari - MUTTA olen niin kovin ilmeisesti sitä jo käyttänyt, että se välillä jumittuu ja oon vakavasti harkinnut uuden hommaamista, eipä tarvitse! Jee!

Tietenkin paketissa oli myös kiva saatekirje, jossa toivottiin vihjeitä ensi kuun pakettiin. Hankala kysymys! Miusta on jotenkin noloa pyytää jotain erityistä, koska kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, että pääasia on se ilahduttaminen.

 Mutta jos saisin toivoa, niin toivoisin ehkä jotain huopuvaa lankaa (pinkkiä tai jotain muuta tosi räikeää) sillä en ole täältä kulmakunnalta semmoista vielä löytänyt. Olisi kiva väsätä vaikka ihan itselleni huopatossut tai lapaset. Sitten toinen toiveeni, joka koskee ylipäätään kierrosta niin olen yksinkertaisen rakastunut niihin Knit Picksin puikkoihin. Miulla on jo koko 3,5mm mutta esimerkiksi 3,00mm puikot puuttuu. Mie tunnustan olevani erityisesti ylipäätään puisien sukkapuikkojen ystävä! Ja kolmas toiveeni olisi joku ohjelehtinen, vaikka joku sukkaneulekirja taikka novitan lapaslehti, jota en vielä omista. Myöskin omat tulosteet ovat tosi kivoja, kuten tässä ensimmäisessäkin paketissa oli.

Mutta huomautan, että nuo ovat vain toiveita, en intopinkeenä odota juuri noita asioita, vaan odotan sitä pakettia ja muistamista ylipäätään! Ajatus on ihan kaikista tärkein! <3
Kuva googlesta

17 kommenttia

  1. Mun uus suklaarakkaus on minttususupala! Yleensä meillä on miehen kans yhteiset karkit mut nuo jaetaan tarkasti tasan omiin kuppeihin että kumpikin saa varmasti yhtä paljon :))

    VastaaPoista
  2. Minulla on tuota lankaa turkoosina. Kivat värit niissä on kyllä :)

    VastaaPoista
  3. Minun lempparisuklaa on Maraboun minttu, namps! Suosittelisitko kyseistä kierrosmittaria, olen sitä nimittäin itse harkinnut ostoslistalle...

    VastaaPoista
  4. Ihanan bling! - SNY 7

    VastaaPoista
  5. Itsekin vähän kammoan akryylejä, mutta tuo lanka näyttää tosi söpöltä, ihan tosi kivaa kun saa tutustua ihan uusiin tuttavuuksiin tämän SNY:n kautta :) monet varmaan jäisi itseltä ostamatta, mutta nyt saattaa tulla jopa uusia suosikkilankoja

    VastaaPoista
  6. Kivat linkit katseltu ja luettu on jo aieminkin mutta tuolla linkissäsi noita ihguja puikoja ei ollut kossa 3 vaan alkoi vasta koosta 3.5
    itse neulon paljon pyöröillä miltei kaikki mitä neulon hilikuitupuikoilla.hienosti on kuvat onnistuneet pling,pling näkyy hyvin langoista.
    terveisin sinun sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita puikkoja saa myös koossa 3.00 mut ei tainnut tuolla vaan nyt olla, mut oli vain esimerkki :) hiilikuituisetkin puikot miulta löytyy muttei ne ihan niin kivat oo ku puiset:) Mut ihana paketti! Kiitos! <3

      Poista
  7. Oo, onpas kiva paketti :)
    Miulla on tuota lankaa vaaleanpunaisen sävyissä, iiiisoksi kolmiohuiviksi ajattelin tuon langan jalostaa :)

    VastaaPoista
  8. todella ihana paketti.
    Ja mukava, kun tuota laskuria on myös eri värisenä. Pinkkinä haluaisin itsekin.

    VastaaPoista
  9. Ihana paketti täälläkin :-)

    VastaaPoista
  10. Paketti on naisellinen bling, bling eli juurikin keväinen ja keveä!

    VastaaPoista
  11. IIIIK...miten kimaltelee kilvan kevätauringon kanssa noiden lankakerien hippuset!
    Kiva paketti sinullakin :)
    Ja muuten toiveet on hyvä heitellä ilmaan. Ne ovat kuitenkin vain toiveita, joista joku kuitenkin voi saada kopin! Hyvä sinä :)

    VastaaPoista
  12. Ihanaa blingis- lankaa ja onpa söpö kierrosmittari. En ole tollaista koskaan nähnytkään. Se just on ihanaa tässä SNY- leikissä, kun pääsee tutustumaan uusiin lankoihin ja kaikkiin kivoihin juttuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä!

      Eniten ehkä himottais ohuet sukkalangat, niitä miulla ei paljoa ole, jotenkin vaan aina sitä tarttuu siihen novitaan :D

      Poista
  13. Miten jotkut värit vaan ovat niin ihania. Kaunis ruskean ja oranssin yhdistelmä.Bling!

    VastaaPoista
  14. Mukava paketti :)

    Btw, KitKat Chunkya saa ainakin ruotsinlaivalta. Poikaystävä osti sitä just viime kuussa varastoon ja nauroin sille, mutta nythän tää selvis että teitä Chunky-faneja on useampiakin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.