SYNTTÄRIARVONTA !!!

Lankahelvetti viettää synttäreitä helmikuussa, joten nyt on syytä juhlia! Lupasin jo jokin aika, että tälläistä on tulossa, joten tässä nyt olisi ;)

Arvonta aika on 1.2-15.2.2014 klo 20:00 saakka. 

Palkintoja on tälläkin kertaa kaksi! Jätäthän osallistumiskommentissa viestin, kumman haluaisit näistä voittaa.


Palkinto vaihtoehto yksi sisältää 
kaksi kerää valkoista Teetee Pallas-lankaa ja
 6 pussia Kool Aid-värejä helppoon värjäilyyn kotona. 
Väreinä strawberry-lemon (pinkki), lemon-lime (vihreä), ice vlue rasperry (sininen). 
Suuntaa antavan Kool Aid värikartan löydät tästä

Toinen palkinto on ajatelteltu niille lukijoille, joilla ei ole niinkään taitoa käsitöihin tai jotka muuten vain ovat ihastuneet tekeleihini. :)


Palkinto vaihtoehto kaksi on suositut pitkät tennarisukat omalla väritoiveella ja jalan koolla. 
Kuvan tennarit vain mallina, saatavilla esim. mustia, pinkkejä, vihreitä, violetteja you name it.


Osallistu kommentoimalla 

Miksi luet Lankahelvettiä? 
Mistä pidät erityisesti ja olisiko jossain mahdollisesti kehittämisen varaa? Mitä toivoisit täältä löytyvän?

Toisen bonusarvan voit saada, jos seuraat blogia bloggerin, blogilistan, 
bloglovin'n tai facebookin kautta!

Muista jättää osallistumiskommenttiin sähköpostiosoite!!

Esimerkki kahden arvan osallistumisesta; 

"Osallistun kahdella arvalla! 
Parasta Lankahelvetissä on ohjeet, iloinen mieli, pinkki väri jne.
Haluaisin lukea juttuja koiristasi.
Sähköposti lankahelvetti@gmail.com, tykkään facebookissa/olen bloggerlukija jne.
Haluaisin voittaa tennarisukat/Haluaisin värjäyspaketin!"

129 kommenttia

  1. Tennarisukat ovat aivan ihanat :D koko 37 ja punainen on hyvä väri, käyn ihastelemassa sivua ja hienoja töitä saamassa inspiraatiota :) pirjo.salonen@gmail.com

    VastaaPoista

  2. Parasta siun blogissa on todellakin iloinen mieli, hyvät selkeet ohjeet joita minäkin ymmärrän(en siis mikään vakan terävin veitsi) hyvät isot kuvat ja muutenkin juttuja on laidasta laitaan vaikka pääpaino onkin käsitöissä niin aina sieltä rivien välistä bongailee muitakin kuulumisia. Erityisemmin en osaa mitään nyt toivoa, mutta kyllähän ne lemmikkijutut aina kiinnostaa. varsinkin ohjeet noihin lemmikkien vaatetuksiin ;)

    Sähköpostini on:mehtaemanta(at)luukku.com ja bloggerin lukulistan kautta lueskelen. kaksi arpaloista miulle ja
    ykkös palkintoa siis tavoittelen :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ohjeita! Ihanan iloiset ja pirteät sivut, kun innostus käsitöihin on laskuunpäin tai muuten vain alamaissa niin kun sivuillasi käväisee niin on taas vauhdissa iloisin mielin :) Ihastuin jo heti ensimmäisellä kerralla kun vierailin sivuilla ja sen jälkeen koukussa :) Lankarullat ja tuo värjäys kiinnostaisi koska en aikaisemmin ole moista kokeillut.
    mimos001@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Tulin tänne sun jämälankaraitasukkien mukana! Ihanan värikkäitä töitä teet! Mä tykkään! Ja tosiaan hyvät ohjeet, joita olen muutaman tallentanut kirjanmerkkeihin, että kun kerkeen kokeilemaan niin löydä helposti!
    =D
    Kahdella arvalla mukana (facebookin kautta) ja ensimmäistä palkintoa havittelen! =D
    sintti88@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihanan värikäs blogi täynnä ihania töitä :) Ei mitään lisättävää, eikä pois jätettävää! :)
    Kahdella arvalla mukana, sillä seuraan blogiasi Bloggerin kautta. Ensimmäistä palkintoa havittelen silläkin uhalla, että lankalaihis menee pepulleen :D maija86@windowslive.com

    VastaaPoista
  6. Muitakin earlybirdejä! Tuleeko hylkäys heti, kun osallistuu tällä tavalla etuajassa? ;)

    Tykkään blogistasi, koska se osoittaa lahjakkuutta monella saralla. Olet luova, laadit hyviä ohjeita (joita vielä joskus kokeilen, kunhan krooninen aikapula helpottaa!), kirjoitustaito on hanskassa ja blogin ulkoasu on ilo silmälle. Värien rohkeasta käytöstä suuri plussa!

    0-2-vuotiaille ihmistenaluille kaipaisin lisää jotain helppoa tekelettä "for dummies"-ohjeella, jotta saisin ne omat puikot esille hämähäkinseittien joukosta ;)

    With love,
    Sanya "Kahdenarvanihme", blogilistalla seurailee ja fb:ssä tykkäilee hän. Lisäarvat ok, jotta noi tennarit saa hyvän ja rakastan kodin täältä mun luota <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikki tähän kommentoineet osallistuu, vaikka vielä virallisesti ollaan nyt tammikuun puolella ;) En vain malttanut olla laittamatta tätä tänne :D

      Poista
  7. Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogia bloglovinin kautta. Pidän sinun kirjoitustyylistä ja siitä ettei kaiken tartte olla aina niin vakavaa. Plussaa kivoista kuvista :) Ohjeet/tutoriaalit uppoaa aina minuun (pieni hamstrausongelma sen suhteen...). Jos oikein onnistaa niin tuo värjäyspaketti olisi kiva kun olenkin pitkään ajatellut että kokeilen noita värejä. Ei vaan saa pieni ihminen aikaiseksi :)
    Eli kahdella arvalla mukana: wionadoe (a) gmail.com

    VastaaPoista
  8. Facebookin neulontaryhmistä ensin bongasin blogisi ja siitä lähtien olen seurannut sekä blogia että tykännyt facebookin kautta.
    Pidän kovasti positiivisuudestasi sekä on ollut mielenkiintoista seurata että kuinka mahdottoman monet tennarisukat joku jaksaakaan tehdä! Itse kun jaksan samalla kaavalla tehdä juuri ja juuri kaksi sukkaa ;) siis parit toisilleen.
    Värjäyspakettia halajaisin jos onni osuu kohdalleni.
    Kahdella arvalla siis mukana. katimaisuuksia @ gmail.com

    VastaaPoista
  9. Löysin blogin facebookin kautta ja ihastuin välittömästi! Miellyttävä ulkoasu, loistavat kuvat ja pään täyttävä ideapankki. Kunnon selkeät ohjeet on aina tervetulleita, vaikka tunnustan, etten niitä aina ihan tunnollisesti seuraa.
    Pinkit tennarisukat olisi ihanat jos arpaonni sattuu, mukana kahdella arvalla (seuraan bloggerin kautta sekä facebookissa)
    iina_toivari@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Tykkään hienoista käsitöistäsi. Niitä katselisin mielelläni jatkossakin.

    Yhdellä arvalla tavoittelen neulomiasi tennarisukkia. Ne ovat todella hienoja :)

    VastaaPoista
  11. Aloin vasta jokin aika sitten lukemaan blogiasi ja tää tuntuu jotenkin niin kivan pirteältä. Sen takia jäin seurailemaan :) Lyhyehkön seuraamisajan jälkeen en vielä osaa sanoa mitään parannusehdotuksia. Erityisesti tykkään noista kuvista :)

    Kahdella arvalla hamuilen värjäyspakettia, olis kiva kokeilla itsekin! :)

    VastaaPoista
  12. Mutkaton blogi. Ja lisäksi värimakusi käsitöissä miellyttää ja inspaa! Siksi tulee usein käytyä vaikken mitään kautta lukija olekaan (en harrasta sellasta). Jos voitan, haluaisin tuon lankavärjäyspaketin.

    VastaaPoista
  13. Kivoja malleja ja kutominen harrastus minullakin. Blogia mulla ei oo mutta sulla on soma:)
    T.Ulla

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukaan värjäys pakettiin :) Löysin sinun blogin facebookista, ja tykästyin ihaniin töihin, ja erityisesti tuohon pinkkiin väriin. :) anuli-90@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Onnea yksivuotiaalle! :) Kahdella arvalla värjäyspaketin arvonnassa mukana, Kool-Aideja en olekaan päässyt vielä kokeilemaan ja haaveilen langan liukuvärjäyksen kokeilemisesta... Ihastuin blogisi värikkyyteen ja iloisuuteen, olet myös uskomattoman tuottelias (omaa neulomisnopeutta hieman rajoittaa kaksi pientä mukulaa). Koirista, työpaikasta ja muustakin arkielämästä lukisin mielelläni enemmänkin! :) pieni ihana ät gmail piste com

    VastaaPoista
  16. Löysin blogisi, kun etsin joskus piirakkasukkien ohjetta. Sivusi ovat kivat ja värikkäät sekä tykkään, kun sivuiltasi löytyy helpot ja mutkattomat ohjeet :) Toivoisin blogin jatkuvan entiseen malliin. Sitä on kiva lukea ja ulkoasu miellyttää.
    Jos arpaonni potkaisee niin haluaisin mustat tennarit, kokoa 39. Seuraan blogiasi sekä tykkäilen facessa :)

    VastaaPoista
  17. Jostakin ohjeesta blogin seuraaminen alkoi, kiva katella kun joku saa noin paljon aikaan ja inspiroi muita ohjeilla.
    Sukat kokoa 38 olis kivat jos voitto napsahtaa kohdalle.

    VastaaPoista
  18. Löysin blogisi ihan vahingossa etsiessäni ohjetta,ja nyt lankahelvetti on ainoa blogi mitä luen säännöllisesti. Pakko käydä joka päivä kurkkaamassa mitä uutta ja kivaa olet taas tehyt. Mallit ja ohjeet selkeitä ja hyviä.Monta onnistunutta neulomusta olen tehnyt ohjeillasi. Huovutetut tossut ihan ykkösjuttu.Tennarisukat tosi kivat.
    eira.wallin@suomi24.fi

    VastaaPoista
  19. Blogisi on kivan värikäs ja siitä tulee hyvälle tuulelle :) kahdella arvalla (olen lukija) ja värjäyspaketti. tikinn@student.uef.fi

    VastaaPoista
  20. Tykkään sun jutuista ja kirjoitustyylistä, vaikka itse en mitenkään neuloa osaakaan. Hyviä kuvia on paljon, siitä tykkään myös. Olen joskus lukenut vanhaa blogiasi (sitä ei enää taida olla?) normielämästäsi ja sellaisesta olisi edelleen hauska lukea, mutta ymmärrän jos et halua siitä netissä kertoa.

    Sukkia olisin vailla jos arpa kohdalle osuu :) Luen bloggerin kautta tätä.

    VastaaPoista
  21. Blogisi on ihanaa väriterapiaa ja siellä on monta kivaa ohjetta, jotka aion toteuttaa.Jatka samaan malliin...Tennarisukat haluaisin, jos arpaonni suosii.erja.makila@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  22. Sun blogissa on ihanan pirteitä värejä ja saan itse hyviä inspiraatioita tämän kauitta. On tullut tehtyä itselle pitkä must-do-lista :D Luen bloggerin/facebookin kautta, joten 2 arvalla mukana ja mukava olisi päästä värjäyksen kanssa tolskaamaan. toran(a)suomi24.fi

    VastaaPoista
  23. " Osallistun kahdella arvalla "
    Parasta lankahelvetissä on kun tulee todella usein uusia ohjeita. Jos kehittämisen varaa mietin niin ehkä se olisi enemmän lasten neuleita. Sähköposti miia.janhonen@gmail.com , tykkään facebookissa.
    Haluaisin värjäyspaketin !

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukana (fb+bloglovin), haluaisin värjäyspaketin. En edes osaa sanoa mistä tykkään sun blogissa, mutta kun löysin tän niin jäin samantien koukkuun. Täältä löytyy aina kaikkea kivvaa mitä pittää itekki kokkeilla. Sun kirjoitukset on hyviä, ja ne on niin sujuvasti kirjoitettu, että lukeminen on helppoa. Kaipaisin ehkä lisäksi vinkkejä miten voisin pidentää vuorokauden tunteja, että kaikki täältä (ja muualta) insproituneet projektit sais tehtyä loppuun asti ;D Ai niin ja s-posti on heidi.springare@gmail.com.

    VastaaPoista
  25. Tennarisukka-arvonnassa mukana kahdella arvalla.

    Löysin blogisi FB:n Käsityöblogit-ryhmästä ja ihastuin selkeään ulkoasuun, taidokkaisiin töihin ja selkeisiin kuviin.
    Mitään kehittämistä en tähän hätään keksi, jatka samaan malliin vaan. En myöskään tiedä mitä muita juttuja tänne haluaisin. Tykkään seurata mitä kukakin neuloo ja siitähän täällä kerrotaan :) .

    VastaaPoista
  26. Tykkaan lueskella muitten kasityojuttuja, ite kun teen millon mitakin. Liityin bloggerin kautta lukijaks. Ma haluisin voittaa noi varjayskamat, kouluaikona tuli varjailtya paljon juttuja....

    VastaaPoista
  27. ÄÄÄÄÄÄÄ Mite ihanan arvonnan oot järkänny <3

    No siis miehän luen Lankahelvettiä, koska tää on blogi miun makuun niin ulkoasultaan ku sisällöltäänkin. Siulla no tosi freesejä ja hauskoja ideoita ja kaikki on nii värikästä, mistä mie tykkään ;D Mie tykkään erityisesti siis värikkyydestä ja ylipäätään postausten sisällöstä. Kirjotat tosi hyvin ja sujuvasti ja silleen :) Kehittämisideoita mie en nyt suoraansanottuna tähä hätää keksi, mut ohjeitahan tietysti ei koskaan oo liikaa! :) Tai linkkejä johonki mukaviin ohjeisiin, ku netti on niitä pullollaan niih ei pieni ihminen ehi löytää kaikkee ihanaa :D

    Eli siis oon mukana kahella arvalla, ku oon lukija ja miusta ois ihanaa voittaa nuo siniset tennarisukat, ku ite oon sii surkee sukkia tekemään :'D Miun jalan koko on sukissa ehkä noin 39 :)

    VastaaPoista
  28. violetit tennarit 37 kokoa :) ihastelen kateellisena ja haen vinkkejä ja ohjeita sivuiltasi <3 ohjeet ja jutut hyviä <3 jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
  29. Mie luen Lankahelvettiä koska täällä on ihastuttavia kuvia, sekä ohjeita monipuolisesti aina sukista vinyyleihin. Myös tämä ulkoasu on mukavan ja räiskyvän erilainen, kuin monet muut kässäblogit - persoonallinen. Se miten voisit parantaa tätä paikkaa, en osaa mitään sanoa - tee mikä tuntuu hyvältä ja omalta. Varmaan tulevaisuudelta odottaisin virkkaustöitä, kun se hippokin syntyi :)

    Kahdella arvalla mie oon mukana, luen ja tykkään. Langat+värimakupussit olisi minun mieleen :)

    VastaaPoista
  30. Oi ja voi molemmta palkinnot on niiiiin ihania!Kahdella olen ehdottomasti mukana (bloggeri-lukija) ja ehkäpä käännyn tennarisukkien puoleen koska ne on niiiiin upeat:)
    Blogissasi ehdottomasti parasta on värien runsas käyttö.Rrrrakastan värejä!Sinulla on myös tosi hauskoja ideoita ja olet hämmästyttävän tuottelias.Myös työjutuistasi on minusta tosi kiva lukea:)

    VastaaPoista
  31. Sinulla on niin mukava ja elämänmyönteinen blogi, että ilollahan tätä lukee. Olenkin seuraajasi sekä blogilistalla, että facessa ♥
    Itsekkin olen ollut välillä saman tapaisessa työpajassa töissä kuin sinä ja ajattelin, että sinulla voisi olla hyviä tuunausvinkkejäkin. Ne olisivat aina tervetulleita. Käsitöistäsi tykkään tosi paljon ja saan ideoita itsellekin.♥
    Lankapaketti olisi kyllä hyvä palkinto, mutta kyllä minä silti haluan tekemäsi sukat, Värillä ei väliä, kunhan ovat iloisen väriset ja koko 39. Ja kahdella arvalla tietenkin mukana ♥
    sudemi@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Jo blogisi nimi on hyvä, osuva!. Palkinnoksi lankaa ja värejä.

    VastaaPoista
  33. Osallistun kahdella arvalla!
    Parasta Lankahelvetissä on värikkyys, rentous ja asenne..
    Facebook ja blogger tykkääjä/lukija olen :)
    Tuo värjäyspaketti ois kiva

    VastaaPoista
  34. Kahdella arvalla mukana! Tykkään facessa :) Eniten pidän helpoista ja yksinkertaisista ohjeista :) Nyt valepalmikkoa puikoilla :) Käyttämäsi värit ovat myös ihanan piristäviä :) Enempi haluaisin noita ohjeita tietenkin :) Värjäyspakettia toivoisin :) JA HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ! :) kapa_92_@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Luen lankahelvettiä, koska täällä täällä on niin mukavan rento meininki. Kivoja käsitöitä ja värikäitä lankoja.
    Luen blogiasia bloggerin kautta ja arvontaan osallistun siis kahdella arvalla. Haluaisin voittaa langat, koska en ole vielä koittanut tuollaista värjäämistä!

    VastaaPoista
  36. Kahdella arvalla mennään! Tykkäillyt fb ajat sitten :) Pidän kovasti siitä, ettei blogissa ole vain ja ainoastaan neulomisesta kyse, on ompelua, lumiukkosoppaa ja muitakin kuulumisia :) ja se on isoa plussaa ettet ota neulomista vakavasti! Värjäyspakettia tavoitellaan! yawlier@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Bongasin blogin nimen perusteella (niin osuvaa ;)) ja jäin lueskelemaan, ulkoasua on ihanan pirteä ja sisältö kiinnostavaa.
    Osallistun kahdella arvalla, seuraan sekä bloggerissa että facebookissa.
    Värjäyspakettia toivoisin jos voittaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinjoo se sähköpostiosoite
      TaruAJokinen@gmail.com

      Poista
  38. Liityinpä oikein virallisesti blogisi lukijaksi vaikka silloin tällöin olen täällä käynyt kurkkimassa kun on fb:n puolella sattunut silmään. Sinulla on aina kivoja juttuja näin vanhemman emännänkin seurailtavaksi. Värjäyspaketti olis kiva. Osallistun siis kahdella arvalla. s-posti:pirena56atgmail piste com

    VastaaPoista
  39. Pidän kovasti selkeistä ohjeista ja erilaisten sukkamallien esittelystä. Piirakkasukkien ohjetta olen facebookissakin linkannut monesti niille, jotka eivät Novitan ohjeesta ole ymmärtäneet. Kuulun itsekin heihin. :D Värjäyspaketti tällaiselle käsityöihmiselle olisi mieluisin. Teen paljon kaikenlaista ja itse värjääminen oli viime kesänä työttömän ajan unettomien öiden ajanviete numero yksi. :)

    VastaaPoista
  40. Onnea vuosikkaalle! <3

    Tykkään kun täällä on niiin paljon inspiraation lähteitä ja hyviä ohjeita! Myös tämä kiva pirtsakka ulkonäkö on plussaa :)

    En osaa sanoa, mitä muuta tahtoisin lukea, miellyttää mua just tällaisena ;)

    Kahdella arvalla osallistun ihkujen tennarisukkien arvontaan :)

    piiaa.laitala(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Kahdella arvalla mukaan! :) Tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Täällä on pirteää ja rentoa ja mahtavia ohjeita. :) Tennarisukkia havittelen! :) Seuraan bloggerissa, ompelukoukku@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Kahdella arvalla mukana tennarisukkien arvonnassa!

    Aivan ihanan värikäs blogi, ihanine ohjeineen, juuri tällaisenaan. Ei kaipaa mitään muutosta =)
    elamaaeisenvahempaa (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  43. Luen tätä blogia, koska... En oikein tiedä :D KAIKEN takia! Tykkään tosi paljon tän värikkäästä tyylistä, sun kirjoitustavasta ja jutuista myös :) Sopivasti käsitöitä, omaa elämää ja koiria! Mistätähän haluaisin kuulla lisää... Kaikesta siitä, mistä oletkin jo kirjoittanut ;)

    Seuraan blogia Bloglovinin kauta ja liityneenä myös sivustoon :)

    Haluaisin värjäyspaketin ja sähköposti on ilojapieniaelaman@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Kirjoitus tyyli,ilo ja asenne on syitä miksi blogia lueskelen ^_^

    Kahdella arvalla mukana ja palkinnoksi haluaisin..Äh,kamala mikä välinnan vaikeus!
    Mutta koska en omista itse kuin yhdet villasukat,niin kyllä nuo tennari villasukat houkuttelee nyt liiaksi :P
    Sellaiset siispä tahtoisin ^_^

    mewamili@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Onnea syttärisankarille. <3 Ihanan pirteä ja selkeä blogi, jossa paljon erilaisia sukkia yms ja todella hyvät ja selkeät ohjeet. <3 Seuraan sekä facessa, että blogia...tosi ihania noi linkitykset aina tänne blogiin. <3 Toivoisin miesten sukkii ohjeita...jotain kohojuttua, kun en osaa kirjoneuleita tehdä. Palkinnoksi toivoisin tennarisukkia. Olisi ihana saada toisen tekemät sukat ja itsellä ei tennarisukkia ole. korttikeiju(ät)live.fi

    VastaaPoista
  46. Osallistun kahdella arvalla, sillä seurailen blogiasi Bloglovinin kautta. Parasta blogissasi, ja syy seuraamiseeni ovat erottuvuus ja hyvä asenne tekemiseen. Lankahelvetti on piristävä ja erilainen blogi muiden joukossa. (:
    Mikäli voitto kohdalleni napsahtaa tahtoisin värjäyspaketi, sillä en ole koskaan koittanut Kool-aid -värjäystä
    Sähköpostiosoitteeni on seamfighting (a) hotmail.fi

    VastaaPoista
  47. kahdella arvalla mukana, bloglovinin kautta yleensä luen tätä(nyt kerrankin koneella, ni tulin ihan asioikeni kommentoimaan. puhelimella menee ikä ja (se vähäinenkin)mielenterveys). sun Blogia luen samoista syistä kuij mitä muutkin on sanoneet: ihanan pirteä asenne, selkeät ohjeet ja roppakaupalla ideoita, eli ihka oikea aarrearkku tämä blogisi minulle on! Onnea synttärisankarille! ;)

    ai niin. meinasi ihan unohtua sänköpostisoite; ultsukka (ät) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni. Unohin kuitenkin jotain. Eli jos arpaonni suosii ni mieluinen paketti olosi tuo värjäys paketti ;)

      Poista
  48. kahdella arvalla mukana, bloggerin lukija kun olen. Parasta blogissa on ehdottomasi asenne. Ja tarjoilet itsellekin ideioita toteutuksiin. Ja mieluummin minulle nuo tennarisukat, toi koolaid-värjäys on jo sen verran tuttua hommaa, mukavaa kyllä. :) Ja sähköpostiosoite on sanni.e.suhonen@gmail.com :)

    VastaaPoista
  49. Onnea 1-vuotiaalle! Arvontaan osallistun kahdella arvalla. Bloggerin kautta olen seurannut blogiasi varmaan kohta puoli vuotta. Juttusi piristävät päivää ja ovat hauskoja. Juttusi ovat myös hyviä inspiraation lähteitä! :) Jos arpaonni suosii, ottaisin mieluusti tuon värjäyspaketin. Värjäyshommia ei ole ikinä tullut tehtyä. Kiinni saa osoitteesta eini.saarivesi@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Moi! Vasta hiljattain oon käsitöistä ite innostunut ja sillälailla googlettamalla tätä blogia päätynyt lukemaan. Lukenut siis olen pidemmän aikaa jo vaikka lukijaksi sain itseni vasta nyt klikattua, niin vähän kun tulee itse bloggeria käytettyä... Mutta eli siis kahdella arvalla kokeilen onneani ja langat ja värjäysjutut mielelläni kotiuttaisin (:

    Tykkään sun blogista koska raikas ilme ja jutut! Jatka samaan malliin (:

    mari.kalmi@phnet.fi

    VastaaPoista
  51. Osallistun kahdella arvalla ja olen aloitteleva "värjäri"että väripaketti, kiitos. Luen facen päivitykset ja haen uusia ideoita täältä. Meillä on saman nimiset koirat eli Paavot. manttari.paivi@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Luen Bloggerin kautta. Käyn kattelemassa ohjeita ja inspiraatiota omiin töihin.. sekä haaveilemassa, että osais itse joskus yhtä hyvin :D Ensin aattelin, että ottaisin palkinnoksi numero 1:sen, mutten kyllä tiedä lankojen värjäämisestä yhtään mitään, joten tahdonkin sittenkin tollaset tennarisukat koossa 40 ja punaiset jos arpaonni suosii :)

    VastaaPoista
  53. Seuraan ihanan värikästä ja iloista blogiasi bloglovinin kautta ja facebookissa. Niin ja säilytä vain oma tyylisi. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa tennarisukkia koossa 40-41. Ja punainen olisi mun väri.
    minnakn @ hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Seuraan blogiasi koska täältä saa aina kivoja ideoita ja inspistä omaan tekemiseen :)
    Mitään en muuttaisi, Lankahelvetti on ihana juuri tällaisenään<3

    Seuraan blogiasi bloggerin, bloglovinin sekä facebookin kautta. S-posti analogtrashblogi@hotmail.com

    Miulle kelpaisi tuo värjäyspaketti vallan mainiosti :)

    VastaaPoista
  55. Ihania ohjeita, värejä, uusi tuttavuus minulle olet, mutta ihastuin kovasti <3 FB:hen liityn myös lukijaksi nyt :)
    Tennarukista olisivat kirkkanpunaiset aivan makhtavat, jos sattuisi onni suosimaan :)
    S.posti: sirkka-eskelinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  56. Pidän kovasti kirjoitustyylistäsi, blogin aktiivisuudesta, ihanista ohjeista ja tuotoksista.
    Olen linkittänyt blogisi omaani, luen facebookissa lisään myös blogloviniin (aloittelenvasta sen käyttöä)
    Osallistun siis 2arvalla
    Mikäli onni suosii, niin värjäyspaketti olisi tervetullut viipe@elisanet.fi

    VastaaPoista
  57. Onnea blogillesi! Luen blogiasi, koska teet tosi hienoja juttuja ja niistä saa usein itsekin ideoita. Pidän erityisesti värikkäistä töistäsi sekä ohjeista. Ulkoasu on myös kiva, mutta huomasin tuossa, kun tuota tagipilveä katselin, niin joitakin tageja on melko mahdoton painaa, sillä kun hiiren vie esimerkiksi "värjäys" tagin päälle, se siirtyy alemmalle riville jne. Vai enkö vain osaa :D Mutta muuta kehitettävää ei ole, jatkat vain samaan malliin :)

    Osallistun siis kahdella arvalla (seuraan Bloggerin kautta) ja jos arpaonni suosii, niin haluaisin nuo langat ja värjäyspussit :)
    memmasblog (at) gmail.com

    VastaaPoista
  58. Kivoja juttuja ja töitä. Täältä saa kivoja ideoita kuten muistakin seuraamistani blogeista. Omaa blogia en ole ehtinyt laittaa ollenkaan. Luen myös Facebook päivityksiäsi. Kahdella arvalla valkoisiin lankoihin ja kool aidiin. Jatkaa vaan entiseen tyyliin.
    harmaakissa(at)luukku.com

    VastaaPoista
  59. Luen blogia, koska tämä on hyvä ja selkeä sekä saan paljon inspiraatiota täältä. Kehitysideoita ei minulle tule oikein mieleen :) Kahdella arvalla osallistun. Seurailen sinua bloggerin ja facebookin kautta. Valkoiset langat kiinnostaa enemmän :)
    veera.ainola@outlook.com

    VastaaPoista
  60. Osallistun yhdellä arvalla. Luen lankahelvettiä, koska harrastan itsekin käsitöitä ja saan blogistasi loistavia vinkkejä! Työsi ovat ihania! Lankapalkinto olisi enemmän minun juttuni! :)
    laura.s.paavola@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Seuraan sivuiltasi mitä ihanimpia luomuksiasi �� Osallistun kahdella arvalla.
    Värjäyspaketti lankoineen kiinnostaa enempi en oo koskaan värjännyt. Jalan koko 41.
    tiiä.parviainen@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Yhdellä arvalla voi voittaa :) Käyn muitten blogeja lukemassa kun omaa ei ole :)
    vuheka@oululainen.com

    VastaaPoista
  63. Löysin blogisi juuri äsken facebookin kautta ja liityin heti lukijaksi! Muutaman postauksen luin (luen kohta loputkin :D) ja jotenkin tuli niiiiin kotoinen olo, tunnut tykkäävän samanlaisista väkertelyistä kuin minäkin, sytykeruusuista sun muista :) Olen opettelemassa sukan neulomista, nyt on kolmannet sukat puikoilla ja uskaliaasti aloitin jo kirjoneuleena ne ;) Sinun ohjeesi ovat aloittelijallekin helppoja, tällaisellekin jolle pitää välillä vääntää rautalangasta. Innostus on välillä suurempi kuin taitotaso :D

    Ihanaa blogissasi on juurikin värit ja positiivisuus, ja ohjeet joiden mukaan jokainen voi tehdä ja saada aikaan arkea ilostuttavia asioita.. En vielä uskalla näin lyhyen lukukokemuksen perusteella alkaa parannusehdotuksia jakelemaan, enkä vielä osaa sanoa mitä haluaisin lisää, kun en tiedä mitä tuolta arkistojen kätköistä vielä löytyykään :)

    Seuraan blogiasi bloggerin kautta ja tykkääntykkäänTYKKÄÄN facebookissa, osallistun siis kahdella arvalla :) Mikäli onni osuu kohdalle niin haluaisin värjäyspaketin :) minna.tammelin@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Yhdellä arvalla mukaan. :) Parasta blogissasi on selkeä ulosanti ja kaunis visuaalinen ilme, kaikki on huolella tehty. Palkinnoista värjäyspaketti olisi mieleiseni. :) anna.halonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Onnea synttärin johdosta! :) Tää blogi erottuu edukseen täältä monien joukosta ja on hyväntuulinen ja mukava katsella.En jää kaipaa juuri mitään. Osallistun kahdella arvalla! Ja värjäyspaketti olisi mieluisin :)

    VastaaPoista
  66. Kahella arvalla mukkaan, seuraan bloglovin'n ja facebuukin kautta.
    Luen sinnuu siksi, jotta tykkään tavastasi kirjottaa ja ideoita saan :) Olipa jokseenki hieno lause ;) En keksi kehittämistä, pysyt vaan ittenäs. Itelle uusista asioista (esim, joku ohje) on kiva lukkee toisen kokemus ja siitäpä sitä ittekki alakaa sammaa tekemmään.
    Palkinnoista mieluummin 1 eli värjäyssysteemi. kati.nasanen@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Ottaisin paketin nro.2 !


    Miksi luet Lankahelvettiä? - Käsityöt kiinnostaa!:3

    Mistä pidät erityisesti ja olisiko jossain mahdollisesti kehittämisen varaa? - Pidän siitä, että jaat myös ohjeita blogisi kautta. Toivoisin lisää ns. "neule/virkkuu.eläimiä", sekä esim. jonkin näköisiä neulottuja/virkattuja sisustusjuttuja. :)

    Mitä toivoisit täältä löytyvän? - Vastasinkin jo äsken!

    + Seuraan Lankahelvettiä facebookissa!


    stix@hotmail.fi

    VastaaPoista
  68. Kivoja juttuja, kiva iloinen tyyli. Toivoisin lisää ohjeita ja uusiokäyttöä =) Yhdellä arvalla 1. pakettia tavoittelemaan. tuula.k.suutari@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Onnea! Kiva ja värikäs blogi. Kaipaisin ehkä tuunaus ohjeita. Seuraan lankahelvettiä facebookissa. Mukana kahdella arvalla. Pinkit sukat kokoa 40, on toiveeni, nina.antikainen1@gmail.com

    VastaaPoista
  70. 1 paketti olisi kiva :) Niin ja seurailen kun on niin värikäs kiva blogi :)

    VastaaPoista
  71. Ihailen tekemisiäsi ja haen itselle käsityöintoa:) Ja tennarisukat,mustat,koko 37 olisi unelmani. Yhdellä mukana. T. Anne peltipurkki0@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Blogisi on sellainen raikas tuulahdus kädentaitajalta toisille kädentaitajille. Iloisia värejä, iloista kerrontaa,kivoja töitä :) Lankahelvetti kuuluu Facebook listaani myös.
    Mukaan kahdella arvalla värjäyspaketin arvontaan.
    mervi.suhonen ät gmail.com

    VastaaPoista
  73. ihana blogi ! aina blogiasi lukiessa tulee neulomis innostus!!!toinen syy miksi blogiasi seuraan on ,kun meilläkin on kleinepitz koira Tofu(aivan ihana sellainen=)ottaisin tennis sukat siniset 38!
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. ihanan pirteä blogi!!!ja ihana koirat =)=)=) 0ttaisin palkinnoksi langat et pääsis taas kutomaan!!!
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  75. Tykkään blogistasi kovasti, syinä siihen ovat ainakin iloinen ja persoonallinen ote bloggaamiseen, pirteä ulkoasu, tiheä päivitystahti ja monipuoliset postaukset. Mitään negatiivista sanottavaa minulla ei olekaan. Huomaa kyllä että tykkäät tästä touhusta! :)
    Osallistun kahdella arvalla lankapaketin arvontaan.
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Pidän itsekin käsitöistä,kiva lukea blogiasi. Sukkia rakastan,joten tennarisukat keltaiset koko 38. T. Sofia chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  77. Osallistun kahdella arvalla! Parasta Lankahelvetissä on ihanat raikkaat värit ja se että vaihtelua käsitöiden ja aiheiden parissa. Myös pidän pirteästä otteestasi blogissasi. Koirista voisi oikeasti olla vähän enemään juttua ;) eläinrakas kun olen <3
    silverchopper@gmail.com, Seurailen sua tässä blogissa.
    Jos arpa sua, niin ehottomasti tuo värjäyspaketti.

    VastaaPoista
  78. Osallistun kahdella arvalla!
    Parasta Lankahelvetissä on vinkit, ohjeet, ideat ja kaikesta välittyvä ilo. Ps. koiraihmisenä pidän myös jutuista koiristasi.
    Sähköposti poniholisti@gmail.com, olen bloggerlukija.
    Haluaisin värjäyspaketin!
    (Blogisi löysin apinoiden henkilökunnan välityksellä ja asustellaan samassa kaupungissakin :D )

    VastaaPoista
  79. Kahdella arvalla mukana!
    Pidän blogissasi erityisesti sen värikkyydestä niin ulkoasun kuin tekstin muodossa. Eläväistä tekstiä on aina mukava lukea! Lisäksi nimeonmaan langalla tehtävät käsityöt kiinnostaa itseäni eniten, joten blogisi sopii lukulistalleni mainiosti :)
    Hmm... kehittämisen varaa, aika paha, musta sulla on sopivassa suhteessa vähän kaikkea täällä!
    Sähköposti katriknits@gmail.com ja bloggerlukija olen :)
    Värjäyspakettia havittelen, kun en koskaan ole värjäystä testannut.

    VastaaPoista
  80. Kahdella arvalla mukana, seuraan myös facebookissa ;)) Blogin löysin kun etsin piirakkasukkien ohjetta. Ohjeet on selkeet ja kuvat niinikään selkeet ja kivat. Jos jotain lisää vois toivoa niin ehkä pikku kikkoja joko iteltä tai linkkien kautta, esim miten ei tuu reikää kantalappuun tms...Tennarisukat olis kivat ;))
    Sp. Sutesa@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Kahdella mukaan, seuraan bloggerin kautta! Blogiin löysin varmaan fb:n kautta ja jäin seuraamaan, koska sulla on mukavan pirtsakoita neulejuttuja. Itsekin tykkään neuloa, mutta ompelu on ajanut sen edelle.Mulla on lukulistalla melko vähän puhtaita neuleblogeja, joten jäin heti seuraamaan. Ykköspalkinto ois kiva! lsippala@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Olen melko uusi lukija, pirteä ulkoasu ihastutti! Jatka samaan malliin vaan :) Osallistun kahdella arvalla, seurailen myös bloglovin'ssa.
    Haluaisin värjäyspaketin :)

    VastaaPoista
  83. Hyvät jutut ja sivujesi pirteä olemus vetävät puoleensa. Kahdella arvalla mukana (kommentti+blogger lukija). huopatossun@gmail.com Värjäyspaketti ois aikast POP!

    VastaaPoista
  84. Pirtsakka blogi. Olen uusi lukijasi ja hauskoja juttuja sulla täällä löytyy. Jatka vaan samalla innolla. Kahdella arvalla osallistun ja ottaisin mielelläni ne valkoiset langat, jos voitto osuu mulle.

    VastaaPoista
  85. Siis mie eksyin tänne siu lokii ihan hitoksee vahingos jonkun toisen kautta ja nyt se on miul omis suosikeis!! Siul on selkeit kuvii ja juttuloi ja sie lokaat nii usein!! joka päivä käyn kurkkimas.Ja on tällä lokil aika ärjy nimikin! :D Punaset sukat olis hitoksee kivat! tiinam.hamalainen@luukku.com

    VastaaPoista
  86. Mielenkiintoinen blogi. Löysin tänne ystäväni kautta. Osallistun arvontaan kahdella arvalla (blogger-lukija) ja toivoisin kovasti saavani tekemäsi lilat tennarisukat. ´Mielelläni löytäisin täältä kivoja neulontaohjeita. tarjanonna@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. Pirteä, värikäs blogi. Käsityöt kiinnostaa ja kivoja vinkkejä olenkin saanut.
    Koskaan en ole värjäillyt, joten sellaista olisi kiva kokeilla, joten värjäysjuttuja tavoittelen kahdella arvalla.
    Olen lukijasi ja päivityksistäsi napsahtaa tieto omaan blogiini. Niinpä tiedän tulla tänne aina kurkkimaan.

    Paljonkos sinulla olikaan silmukoita noissa pallerosukissa? Minun taitaa olla ihan pakko koettaa opetella tuollaiset neulomaan..... Tosi huippukauniit ovat!!!!

    VastaaPoista
  88. Kahdella arvalla mukana. Luen blogia, kun saan täältä selkeät ohjeet. Muutoinkin kivasti kirjoitettu <3 mvuoti@yahoo.com ps. tahdon voittaa vaihtoehdon A.

    VastaaPoista
  89. yhdellä arvalla mukana. Kivoja ideoita ja hyviä ohjeita. Tahtoisin voittaa sukat :)

    VastaaPoista
  90. Värikästä blogia on mukava lueskella!
    Just virkkasin itselleni tennaritossut, joten lankapaketti kiinnostaisi enemmän.

    terveisin hanhan (leenahanhan at yahoo piste com)

    VastaaPoista
  91. Blogiasi lukiessa tulee hyvälle tuulelle, ihania, värikkäitä ideoita <3

    Lankapaketti kiinnostaisi enemmän ja mukana roikutaan kahdella arvalla :)

    ida.kotimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Parasta värikkyys, pirteys, iloisuus, vinkit, koko kokonaisuus, siis kertakaikkiaan mukava blogi! Ja kivat arpajaiset ovat aina jännittäviä. Lankapakettia tavoittelen yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  93. Hei! Löysin nyt äsken tänne blogiisi! Katsoin googlesta sukkien malleja ja siihen tuli tämä sinun blogisi myös!
    Etsiskelen malleja seuraaviin sukkiin ja taidan tehdä Olga sukat blogisi ohjeen mukaan. Tämä näyttää tosi mielenkiintoiselta ja värikkäältä. Elikkä arvonnassa mukana yhdellä arvalla! Lankapaketti kiinnostaisi jos voitto sattuisi kohdalle.
    Tv; marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  94. Tennarisukkia havittelen kahdella arvalla, olen lukija bloggerissa. Blogissasi miellyttää värikäs ulkoasu ja positiivinen asenne ja täällä on aivan ihania ohjeita. Lisää ehkä saisi vielä olla sellaisia helppoja mitä aloittelijakin osaa tehdä :)
    isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Kahdella arvalla mukana, olen blogger lukija. Muistan liittyneeni aikanaan jonkin kirjoittamasi ohjeen perusteella. Se minusta on edelleen blogissasi parasta. Eli jaat ohjeen tai annat vinkin, mistä sellaisen voisi löytää. Myös sivun pirteys kiinnostaa, siitä tulee hyvälle tuulelle aina lukiessaan. Jatka samaan malliin. Säännölliset päivitykset ovat plussaa. Tennarisukkia tyttärelle havittelisin, sillä niitä en osaa tehdä. Minut tavoittaa osoitteesta liila.lumoava@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Opettelin neulomaan vuosi sitten ja olen hurahtanut siihen.Täältä löytyy inspiraatiota. Blogissa on mukava iloinen ja värikäs tunnelma. Mustat tennarisukat koko 39 olisivat ihanat!. jenna.salenius@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Sun blogi on oikea väripilkku. Kaikki on viimeisen päälle täydellistä, tää blogin ilme ja käsityötkin mitä teet niin niistä on mummomeininki kaukana :) Ei parannettavaa, tykkään tällaisenään.
    Kaksi arpaa tennarisukille ja olen bloggerin kautta lukija. teekoo81(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  98. Osallistun kahdella arvalla. :) Luen blogiasi koska se on oikeesti laadukas ja monipuolinen käsityöblogi. Tykkään jos kerrot kuulumisiasi ja niitä voisi olla vaikka enemmänkin :) kehitettävää? no enpä kyllä keksi...hyvä näin!
    Tennarisukat olis ihanat mutta taidan tulevan kevään kunniaki toivoa noita värejä, muutenkin to-do-listalla olis lankojen värjäys! :)
    T:elina, elinan577@gmail.com
    virkkasin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  99. Joskus olen tullut lukeneeksi blogiasi, nyt kuitenkin ihan eri silmin kun aloitin helmikuun alussa oman blogini. Vielä se on alkutekijöissään, mutta olen aika ylpeä siitä. Tästä haluaisin ottaa enemmänkin oppia ja seurata blogikirjoitteluasi, huomasin, että ohjeesi ovat selkeitä ja kivoja.
    Osallistun yhdellä arvalla, osoitteeni on sirpahanski8@gmail.com, jos haluat lukea vähäistä blogiani, se löytyy googlettamalla Kantsun muori.

    VastaaPoista
  100. Osallistun yhdellä arvalla. Eksyin facebookin kautta blogiisi ja vaikuttaa kyllä kovin eloisalta ja kivalta seurattavalta. Laitan heti "favoritteihin" ;) klouhi@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Minäkin eksyin facebookin kautta tänne. Blogin nimi herätti kiinnostusta: Kauhajoella on valtava lankakauppa (Tapion kauppa) jota myös lankahelvetiksi kutsutaan (kun siellä on niin helvetisti, siis paljon lankoja...). Ensin kävi mielessä että onko tämä heidän sivustonsa mutta ei ole, käyttämästäsi murteesta päätellen... Osallistun yhdellä arvalla, suuri toiveeni olisi saada sukat...
    Osoitteeni on: annelirh@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Tykkään iloluonteisesta otteesta ja värikkyydestä :) Parannusehdotuksia ei ole, toivon vaan että homma jatkuu iloisesti eteenpäin ^___^

    Kahdella arvalla mukkkaaan koolaid-paketin arvontaan, oon pitkään halunnut kokeilla nuilla värjäilyä!

    VastaaPoista
  103. Kivoja ideoita ja hyviä ohjeita, Raikkaat sivut, yhdellä arvalla mukana. Värjäyspakettia tavoittelen. anu.vuosaari(@)gmail.com

    VastaaPoista
  104. Ää, nyt kyllä tulee itku, sillä mä tasan varmasti tänne jo kertalleen vastasin, mutta eihän sitä mun kommenttia näy missään :/ Jäi sitten varmaankin varmistusvaiheessa jotenkin huti :/ Ja mä vielä tosi pitkälti kirjotin, justiinsa näin :D No ei auta kuin uudestaan rustata, onneksi ehdin vielä.

    Elikä mä tykkään sun blogista koska tää on niin kawaii-karkki-söpöyden-yliannostus. Ja sun neulontaohjeetkin on trendikkäitä, ihania oivaltavia, hienoja malleja. Mähän en itse edes osaa vielä neuloa, mutta mä tuun tänne aina silmäherkuttelemaan ja laitan parhaat talteen ja sitten norkoilen, että joku tuttu mulle sellaset tekis, haha :D Erityisesti kaikki asustepuoli on mulle mieleen, eli juurikin käyttöön tulevat, ei niinkään koristehömpötykset, vaikka niitäkin on ilo katsoa.

    Ja jos voitan, niin haluan ehdottomasti tollaset tennarisukat, kuolen kun ne on niin ihania, eikä mulla sellasia vielä oo! <3

    Kaksi arpaa. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Ehdottomasti mukana, uusia kivoja ideoita joita voi itekkin testailla. Ensimmäinen paketti olisi mieluinen :)
    Kahdella mukana :)

    maria_kri@luukku.com

    VastaaPoista
  106. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Tuo ensimmäinen vaihtoehto on mieleinen. Sivultasi löytyy aina jotain kivaa katseltavaa jota voisi itsekin kokeilla. eikkuli63@parikkala.fi

    VastaaPoista
  107. Kahdella arvalla mukana :) Ottaisin nuo kerät ja koolaidit, en ole ennen värjännytkään lankoja. Löysin blogisi vasta, mutta nyt on jo löytynyt monenlaista inspiraatiota. Lastenvaatteiden ohjeita olisi iva jos löytyisi. missukka10@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Yhdellä arvalla mukana ja tuo ensimmäinen palkintovaihtoehto kuulostaa huipulta, juuri törmäsin tuohon jossain. Minä löysin tänne vasta ja monta inspistä iski jo. Mistähän sitä aikaa riittäisi? anne.sakkinen at gmail piste com

    VastaaPoista
  109. ihana blogi sulla, löysin sen vasta, tykkään lukea muiden käsityöjuttuja ja muitakin , jos arpaonni suosii niin punaiset tennarisukat olis kyllä ihanat nro 38 liisakarjalainen@luukku.com

    VastaaPoista
  110. Heippa! Osallistun kilpailuun kahdella arvalla. Löysin blogisi muistaakseni ensimmäistä kertaa, kun etsin tietoa lankojen värjäämisestä. Kauniit langat olit värjännyt! Tänne blogiin on kiva tulla inspiroitumaan ja saada lisää juttuja to do-listalle (ja tämän myötä ahdistumaan kyseisestä, aina vaan kasvavasta listasta. :D ). Palkinto ykkönen olis kyllä niin kova sana! Jos edes tämän kerran onni mua suosisi, niin minut tavoittaa täältä: smj(a)pp1.inet.fi

    VastaaPoista
  111. Löysin värikkään blogisi facebookin kautta. Todella inspiroivia töitä. Osallistun kahdella arvalla, luen blogiasi bloggerin kautta. Haluaisin lilat tennarisukat kokoa 40. salminenvirpi@gmail.com.

    VastaaPoista
  112. Täällä on kiva piipahtaa.
    Ottaisin tietenkin punaiset tennarit itselleni.
    Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

    VastaaPoista
  113. Kauniita töitä! Haluaisin violetit tennarisukat kokoa 40. Mailini hanna-maija.uusimaa@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  114. Yksi arpa, toivoen ensimmäistä palkintoa.
    Täältä löytää helposti selkeät ohjeet, ja inspiraation tarvittaessa.
    ssiinnii9@gmail.com

    VastaaPoista
  115. Osallistun kahdella arvalla. Parasta blogissas on niin ihanan pirteät värit ja se, että päivität tosi usein. :) Sähköposti Kakkara90@luukku.com, tykkään sinusta jo facebookissa ja oon bloggerlukijana! :)
    Voitoksi käy kumpi tahansa, mutta ehkä kuitenkin värjäyspaketti ois se minun juttu.

    VastaaPoista
  116. Minen ole tainut muistaa osallistua:
    Osallistun kahdella arvalla!
    Parasta Lankahelvetissä on inspiraatioiden saaminen. Jatka samaa rataa.
    Sähköposti uraaitikotona2@gmail.com, tykkään facebookissa ja olen bloggerlukija.
    Haluaisin värjäyspaketin, koska tennarisukkia pitää itse joskus kokeilla tehdä. ;)

    VastaaPoista
  117. Pyh ja pöh, kirjoitin pitkän kommentin joka sitten katosi netin ihmemaahan, mutta uusi yritys. Olen joskus ja mistä lie syystä lisännyt Lankahelvetin selaimen suosikeihini. Nykyisin tykkään poiketa lukemassa uusimpia tekstejä, koska on mukava seurata blogia jossa käsityöt ovat sellaisia joita itsekin pystyisi tekemään ja joista monet ovat myös omalla to do -listalla. Kirjoitat myös minua kiinnostavia juttuja ja kerronta on sujuvaa. Mukavaa vaihtelua, sillä monet blogit tuntuvat nykyään esittelevän toinen toistaan huikaisempia luomuksia joita syntyy hengästyttävää vauhtia.
    Jos onni potkisi niin minua miellyttäisi ensimmäinen arvontavoitto ehdokas, koska juuri valkoiselle Pallas langalle minulla olisi tarve ja mehuvärjäystäkään en ole vielä kokeillut. Tosin ne tennarisukatkin olisivat huippu juttu, mutta minulla kuulemma alkaa jo olemaan tarpeeksi sukkia ;)

    VastaaPoista
  118. Kahdella arvalla mukana, seuraan fb:n kautta ja eksyn siis tadaisin väliajoin tänne ihastelemaan ihanan innostunutta ja pirteää asennetta jolla suhtaudut neulomiseen. Pidän kirjoitustyylistäsi ja värikkäistä töistäsi. Viime aikoina olen rakastunut virkkauksiisi ja harmitellut sitä ettei omat hermot riitä virkkaamiseen.

    Onnea blogille!

    paananen.taru@kotikone.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtui. Värjäyspaketti olisi mieluisampi.

      -Taru

      Poista
  119. Kahdella arvalla tavoittelen värjäyspakettia, nuo värit kun ovat olleet ostoslistalla jo tässä hetken. Uusi tuttavuus tämä blogi, hauskan pirtsakka :)

    VastaaPoista
  120. Löysin blogisi ihan vasta enkä ole hirveästi kerenny sisältöä selaamaan mutta blogilla on ihana ja houkutteleva ulkoasu enkä malta odottaa että kerkeän tutustumaan sisältöön :) ja värjäämistä haluaisin kokeilla ekaa kertaa!
    Maijju
    maijuheiskanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Löysin nyt vasta tämän ihanan blogin ja heti myöhästyin arvonnasta.
    Minulla ei ole minkäänlaisia kädentaitoja puikoilla tai millään muullakaan. Lankoja ostelen kun ne on ihania
    ja nyt näyttää siltä, että 8v tytär on kiinnostunut mm. Sormivirkkaamisesta.
    Ystäväni sai hänet innostumaan kangaspuista ja nyt etsin hänelle omia.
    Tennis sukista innostuimme selailemaan blogia ja pari ohjetta lähti vinkkinä kaverille..
    Nyt seurailemme blogiasi ja odotamme kaikkea kivaa uutta... Ihanaa kun joku osaa tehdä noin ihania töitä.
    Terkuin Susanna ja Emilia ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläinen palaute saa aina hymyn huulille, kiitos! <3 Eiköhän noita arvontoja vielä tule, niihin sitten osallistumaan ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.