Hipponen

Lupasin uutena vuotena opetella jotain uutta ja tässä se nyt on! Melkein kahden viikon hampaiden kiristys ja hermojen menetys! Happypotamus alias virtahepo alias hipponen :)



Lanka: Novita 7 veljestä
Koukku: 3,5mm
Happyhipon ohje löytyy ravelrystä
Lankaa kului noin 300g

Käytin happypotamukseen pääsääntöisesti vaan jämälankoja. Korkkasin valkoisen kerän vain yhdistäessä, joten täytyy todeta, että oli oikein oiva tapa kuluttaa jämälankoja! Ohje oli englanniksi, mutta kuvien ansiosta sinäänsä helppo ja ystäväni, joka on näitä tehtaillut useammankin jeesasi alkuun. Sovelsin ja sähläsin sopivasti (kuten korvien kanssa esimerkiksi) mutta eipä se näyttäisi muuten miun tekemältä!

Ja koska hippo on menossa tulevalle kummipojalle ristiäis/kummi/ym. lahjaksi niin personoin sitä töissä sen verran, että "kaulanauhaan" kirjailin koneella nimen :)

48 kommenttia

  1. Ihana... muutenkin sinun blogisi on mahtava. olisi kyllä loistava saada tuo ohje suomenkielisenä, kun ei tuo englanti suju ollenkaan, ei sitten mitenkään päin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Englannin ei tarvii olla kummonen, koska ohjeessa on PALJON kuvia :) netistä löytyy myös lontoo-suomi-neulontasanastoa, joten ei muuta kuin yrittämään! :)

      Poista
  2. ÄÄÄÄÄ IHANA ! pakko alkaa itekki koittaa tehä tollasta vaikka oon ihan toivoton lankojen kanssa :3 ! toivon lisää kaikkianäin söpöjä juttuja nii liityin lukijaksikki :)

    http://pieces-of-broken-memories.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lisää söpöilyä tulossa kyllä jossain vaiheessa ;)

      Poista
  3. Ihana! <3
    Harmittaa, kun ei ite pysty kokeileen, että osaisko ton tehä, kun ei pysty ostamaa sitä ohjetta raveltamosta, kun olen alaikäinen :/ mutta ehkä joskus :)
    - anni blogista : http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisit ehdottaa vanhemmillesi, että he ostaisivat ohjeen puolestasi niin pääsisit kokeilemaan :)

      Poista
  4. On nämä hipot vaan niin söpöjä! Ja sinun yksilösi on eityisen ihanan värinen!

    VastaaPoista
  5. voi luoja kuinka suloinen..siis ihan huippu! Pitääköhän miun nyt sit tosiaankin opetella yhteistyöhön virkkuukoukun kanssa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! tällänen alottelijakin sai näin söpön aikaseks! :)

      Poista
  6. Ihan järkyttävän hieno! Nostan hattua :) En oo ite uskaltanu vielä ostaa ohjetta ja alkaa kokeilemaan kun toi virkkaus ei oo ihan mun ominta juttua mutta ehkä pitäs uskaltaa. Samalla suunnittelijalla on muitakin ihania ohjeita joita tekis mieli kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuin miun suusta, en todellakaa koe olevani mikään virkkaaja.. mutta tällänen siitä silti tuli! ja joo, kattelin varsinkin sitä nallea, se on supersöpö!

      Poista
  7. Pakko ehkä kokeilla, niin hieno tämä on!

    VastaaPoista
  8. Tää on kyllä hirmu hyvin onnistunu! Ja kehtaatki väittää ettet osaa virkata kunnolla :DD Hirmu ihanan värinen ja muutenki tosi upeen näkönen :) Kyl on varmasti kummipoika innoissaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule sitä virheiden määrää! virkatessa onneksi pystyy vähän huijailemaan ja kun survoin tarpeeksi vanua niin ei niitä niin huomaa :D Mutta tykkään ite kovin, tekis melkei mieli jättää itelle tää :D

      Poista
  9. Voi, kuinka ihana!!! Uskaltaisikohan tämän pistää to do-listalle..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, tää oli kiva ja erittäin palkitseva projekti :)

      Poista
  10. Tuo on niin ihana! Mullakin on tuo ohje tulostettuna valmiina, mutta en oo muistanut sitä ollenkaan. Just järjestelin jämälangat, joten eiköhän sieltä löytyisi jämiä tuon verran. Täytyy pistää korvan taakse.

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihana - olet sinä kyllä taitava :)

    VastaaPoista
  12. Tää on niin paras! Koskahan mun aikataulu antaisi myöden tehdä ton! Sulla on harvinaisen hyvin onnistuneet värit! Usein näitä näkee vähän... öhöm ei niin kauniissa väreissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin valita "poikavärejä" :) seuraavaks jos tekis pinkin <3 :D

      Poista
  13. Ihana hippo! :) Näitä onkin netissä näkynyt paljon viimeaikoina. Kateellisena olen ihaillut ;D

    VastaaPoista
  14. Oon FB:n kautta seurannut upeita töitäsi,mutta päätin tulla myös blogiisi vierailulle :-) Ihana hippo!

    VastaaPoista
  15. voi että, just tänään kattelin samalla tekniikalla tehtyä pöllön, norsun ja just tämän hipon ohjetta! pitäis varmaan kokeilla :)

    VastaaPoista
  16. ....opetellut vasta virkkaamaan ja nyt tommonen? Vähän jännä juttu - onpa ihmeellistä taikurin vikaa, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi vauvan peittoa isoäidinneliöistä virkanneena en koe olevani mikään ammattilainen, mutta kaikkea sitä oppiikin kun ei vaa periksi anna ;)

      Poista
  17. Hei minkä kokoinen tää suunnilleen on?

    VastaaPoista
  18. Mulla olis neljään tollaseen langat oottamassa... Öööm, inspis vaan uupuu! :D

    VastaaPoista
  19. Tämä on ihana! Minulla on kans ohje tähän ostettuna, ollut jo jonkun tovin... virkkaus kun ei vaan ihan vahvinta alaani ole, ja se englannin ymmärtäminen vielä toisena, ei niin vahvana lajina... mutta aion kyllä kokeilla tämän hipposen tämän vuoden aikana... ja itse asiassa tiedän jo kenelle sen teksin ja sävytkin olis jo valmiina.. vain inspiraatio puuttuu... mut ehkä sekin löytyy vielä...

    VastaaPoista
  20. Mie menin ohjeen ostamaan.. Uskaltaisikohan aloittaa.. Mutta tuo yhdistäminen ehkä mietityttää..
    En taida osata..

    VastaaPoista
  21. Tekeeköhän joku tämmösiä tilaustyönä? Haluaisin oman hipon mutta käsityötaidot nolla, kiinnostus opetella vähäinen. jos joku tätä lukeva tekee, vaikka sinä Henna, niin pistätkö spostia tuulia1@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Ihana virtahepo! Mullakin on tällä hetkellä hippo kesken, menee kaverin esikoiselle, kunhan tämä syntyy. Sen jälkeen teen itselleni jämäseiskaveikoista oman!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.