Salaisen neuleystävän lokakuun paketti

Flunssa sitten tarttui meikäläiseenkin. Nenä on ihan tukossa, niskat jumissa, henki ei kulje ja lämpöäkin on. Jaksoin kumminkin käydä kaupassa ja ostin itselleni uuden kuumemittarin. Pinkin tietysti :D

Olin eilen saanut jo Emolta sähköpostia, mutta luin viestin niin myöhään, etten enää sitä pakettia saanut noudettua, joten piti ootella tähän päivään.


Tältä kerä näytti paketista tulleena. Voin kertoa, että tälläistä hätähousua ei oo tehty purkamaan tuollaisia paketteja. Oon vaan niin malttamaton, kun halusin tietenkin heti nähä mitä kaikkea sieltä löytyy.


Paketista paljastui


  • Magic loop-ohje sukille. Kiitos tästä! Aion kyllä opetella pyöröpuikkoilemaan sukkia, kunhan vain oikeasti ehdin :)
  • Uusi mittanauha!!!! JES! edelleen mun lempparimittanauha on kadoksissa, en vaan tiedä että missä. Nyt miulla on uusi hieno rullamittanauha. Lupaan ja vannon, etten hävitä tätä.
  • Kettu-karkkeja löytyi muutama. Kuvaussessiossa Paavo päätti sitten varastaa niistä yhden ja kerkesi kuolata sen niin, että roskiinhan se meni.. 
  • Suklaata - ah. Flunssainen mielentila kaipasikin juuri tuota.
  • Apupuikot palmikoille ja pyöröpuikot magic loopia varten - Apupuikot miul itseasiassa on jossain. Ostin ne jo joskus viime talvena. En vaa oo kertaakaa kerenny käyttämään :D 
  • Mukana oli myös hauska pieni Hello Kitty (<3) koru. Joka nyt vähän hukkui kuvatessa karkkien sekaan.
  • Sekä tietty kaikki tuo oli keritty turkoosiin seiskaveikkaan, joka on yks lempilangoistani. Olen kyllä hamstrannut sitä 9 kerää kaappiin, sillä sitä ei enää valmisteta, mutta tervetullut kerä tuokin!!

Ennen kaikkea mahtava paketti! Olen niin otettu, että joku oli nähnyt vaivaa niin paljon, että on seurannut blogiani ja selkeästi osaa valita asioita joista tykkään. Kiitos! En malta odottaa joulukuuhun, että paljastuu tuo lähettäjä, että pääsisin oikeasti henkilökohtaisesti kiittämään :)

Nyt hyvin mielin peiton alle pyörimään. Taidan pitää puikottelusta vapaapäivän.

7 kommenttia

  1. Sinulla samanlainen luonne kuin minullakin :). En yleensä malta mitään odottaa, vaan kaikki pitää saada samantien :)
    ihana paketti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeeks avasin paketin autossa. Nyt en avannu ku arvelin ettei se auta.. :D Käsi tuli kipeäksi kun piti niin nopeasti keriä se kerälle :D

      Poista
  2. Malttamattomana kerin minäkin Taikapalloni auki! Ihastuttavan pallon olet saanutkin. Pikaista paranemista Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Voi, tuo suklaa parka tais kärsiä kerän sisällä... Kävin viikonloppuna käsityömessuilla josta löysin ihania aarteita sinulle ensi kuuksi, en meinaa malttaa odottaa että saan lähettää ne sinulle ;D

    Vedä jalkaan villasukat,
    johan unohtuu nuhat.

    Pikaista paranemista!
    -sny-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvältä se maistui ;)

      KÄÄK! Arvaa maltanko oottaa :)

      Poista
  4. Vaarikin onnittelee paketistasi. Tuo pinkki-ihastuksesi selvisi vasta myöhemmin, joten taisi värimaailma osua kohdalleen :)

    VastaaPoista
  5. Voi maltamatonta :)
    Koitahan nyt parantaa itsesi, jotta pääset taas puikkoja kilkuttamaan!
    Kivan taikapallon sait sinäkin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.